Roosmarijn Haring in Liwwadders

Ik beweeg mensen

‘Ik beweeg mensen’

Dat verbindende werk kwam door de coronacrisis in één klap stil te liggen. ‘Mijn business Geodomein – de wereld is jouw domein – viel stil. Mensen wilden niet meer veranderen, want er was een verandering gaande die groter was dan de mens.

Lees meer »
vragen wiel Geodomein

5 vragen die je leren wat de vrager nodig heeft

Uit een vraag van iemand kan je heel veel halen. Zeker als iemand vaak dezelfde vraag stelt. We kunnen 5 vragen onderscheiden die je veel leren over wat de vrager nodig heeft. Handig als je je wilt verbinden. Bijv. omdat je samenwerkt. Omdat het een opdrachtgever is. Of omdat je iets wilt verkopen.

Lees meer »
Over testjes en wat je er mee moet Geodomein

Over testjes en wat je er mee moet

Ik kan mijn lachen niet inhouden. Het is al weer drie jaar geleden dat ik tot een drastisch ander beeld van de werkelijkheid kwam. Mijn werkelijkheid. Ik vertel je over testjes en kwartjes en hoe jij deze ook kunt krijgen.

Lees meer »
Meer behoefte aan coaching Geodomein

Meer behoefte aan coaching

Sinds corona meer behoefte aan coaching. “In eerste instantie zagen we dat het aantal aanvragen bij onze trainingsorganisatie met vijfentachtig procent terugliep, maar dat nam langzaam weer toe”.

Lees meer »
Thuiswerken neonbrand unsplash Geodomein

De grootste uitdaging van thuiswerken ontrafeld

Wat is de grootste uitdaging voor je, nu je vanuit huis werkt? Wij hebben deze vraag veel gesteld aan onze contacten de afgelopen weken. In het begin waren dat praktische problemen. Maar die zijn opgelost. Het grootste probleem was een verrassing voor ons.

Lees meer »
Geodomein ons team

Ons team: de drie belangrijkste lessen

Vandaag vieren we ons team. Ons team is veranderd, vernieuwd en verbeterd. We zijn blij en trots en we voelen de team flow door ons stromen. Een gezonde verslaving, dit gevoel is heerlijk. Als team vinden we dit een goed moment om te reflecteren op ons werk met teams en als resultaat hebben dit cadeautje voor jou: onze drie belangrijkste lessen voor jouw ideale team. Heb je zelf aanvullende lessen vul ze dan hieronder aan.

Lees meer »
Events-e1560245896373.png

Proefsessie 6 Maart 2020

Kom gratis onze stijl proeven!   Soms moet je iets gewoon ervaren. Wil jij verandering realiseren en jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? En

Lees meer »
Solliciteren - hoe het ook kan | Geodomein

Solliciteren – hoe het ook kan

In september schreef ik een artikel over ‘Solliciteren bij de overheid – en hoe het niet moet”. Vandaag schrijf ik dit artikel en geef ik je een inkijkje hoe het ook kan. Een kijkje in de keuken.

Lees meer »
Scroll naar top