ROOSMARIJN HARING:
"Stralen jouw ogen al?"

Over Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring, oprichter van Geodomein, heeft een geografische achtergrond. Ze wilde moeder aarde snappen, omdat ze zag dat de natuur heel veel lessen voor ons heeft, mits we bereid zijn ze te zien. Roosmarijn genoot ervan te studeren, ‘een leven lang leren’ is haar op het lijf geschreven. Op de universiteit in de jaren negentig gingen haar ogen stralen. Enthousiast vertelde ze over alle dingen die ze zag in het landschap, of dat nu tegen totale vreemden was in de trein was onderweg naar de universiteit of tegen een ieder die geïnteresseerd was. 

Gedurende de jaren vroegen mensen haar met haar enthousiasme steeds vaker om hen te coachen of te trainen. Roosmarijn leerde door verdere opleiding nog meer in contact te komen met haar intuïtie en helpt daarmee mensen transformeren zodat ook hun ogen weer stralen.

De wereld is door de jaren heen luidruchtiger geworden. Soms lijkt het erop dat we de verbinding met onze omgeving verliezen en verdwalen. Geodomein gebruikt kaarten als metafoor om flow te vinden en helpt verborgen verhalen binnen mensen te ontdekken. De naam ‘Geodomein’ verwijst naar: ‘de wereld is jouw domein’.

Roosmarijn zocht naar het perfecte profileringsinstrument om teams echt in kaart te brengen. Het vinden van Talent Dynamics in juni 2017 heeft een grote verschuiving gemaakt, omdat het teams echt helpt om te transformeren. Roosmarijn heeft haar bedrijf Geodomein volledig vernieuwd, haar workshops gesystematiseerd, haar team groeit en ze is nu Global Partner van Talent Dynamics & Wealth Dynamics voor Nederland. Samen met haar team levert ze transformationele programma’s voor individuen en teams.

“There is a crack in everything – that’s where the light gets in”

Leonard Cohen
Roosmarijn Haring schilder Geodomein

Wat weten weinig mensen van jou?

  • Dat ik mij zelf eens per maand trakteer op een stapel (management)boeken;
  • Dat ik muziek schilder bij heARTsongpaintings;
  • Dat ik trotse mama ben van een jongen en een meisje;
  • Dat ik samen met mijn prins een energie-neutrale schuurwoning heb laten bouwen in het groen.
Michelle Clarke <br> Global Partnerships Manager and Co-Fouder of Talent Dynamics, GeniusU and Entrepreneurs Institute

Michelle Clarke
Global Partnerships Manager and Co-Fouder of Talent Dynamics, GeniusU and Entrepreneurs Institute

“Roosmarijn is a mentor you can trust. As well as being the No 1 Talent Dynamics consultant in the Netherlands, Roosmarijn does what she says she will do, by the time she says she will! She pays real attention to the needs of her clients. Making sure they have an incredible experience and receive real value is important to her.”

Scroll naar top