ROOSMARIJN HARING:
"Stralen jouw ogen al?"

Over Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring, oprichter van Geodomein, heeft een geografische achtergrond. Ze wilde moeder aarde snappen, omdat ze zag dat de natuur heel veel lessen voor ons heeft, mits we bereid zijn ze te zien. Roosmarijn genoot ervan te studeren, ‘een leven lang leren’ is haar op het lijf geschreven. Op de universiteit in de jaren negentig gingen haar ogen stralen. Enthousiast vertelde ze over alle dingen die ze zag in het landschap, of dat nu tegen totale vreemden was in de trein was onderweg naar de universiteit of tegen een ieder die geïnteresseerd was. 

Gedurende de jaren vroegen mensen haar met haar enthousiasme steeds vaker om hen te coachen of te trainen. Roosmarijn leerde door verdere opleiding nog meer in contact te komen met haar intuïtie en helpt daarmee mensen transformeren zodat ook hun ogen weer stralen.

De wereld is door de jaren heen luidruchtiger geworden. Soms lijkt het erop dat we de verbinding met onze omgeving verliezen en verdwalen. Geodomein gebruikt kaarten als metafoor om flow te vinden en helpt verborgen verhalen binnen mensen te ontdekken. De naam ‘Geodomein’ verwijst naar: ‘de wereld is jouw domein’.

Roosmarijn zocht naar het perfecte profileringsinstrument om teams echt in kaart te brengen. Het vinden van Talent Dynamics in 2017 heeft een grote verschuiving gemaakt, omdat het teams echt helpt om te transformeren. In de jaren 2020-2022 heeft ze dit verder verdiept met Zakelijk Human Design, waarmee ze leiders en hun teams helpt elkaar beter te begrijpen en samen te werken en efficiënter en effectiever te werken. Naast advies aan leiders is ze zelf ook inzetbaar voor (interim) management. 

Met het 10-jarig jubileum sluit Roosmarijn de deuren van Geodomein. Ondertussen is ze gestart als CEO van het bedrijf TALENT Specialisten, wat op een nieuwerwetse manier is opgericht door zes gelijkgestemde ondernemers.

“There is a crack in everything – that’s where the light gets in”

Roosmarijn Haring schilder Geodomein

Wat weten weinig mensen van jou?

  • Dat ik mij zelf eens per maand trakteer op een stapel (management)boeken;
  • Dat ik muziek schilder bij heARTsongpaintings;
  • Dat ik trotse mama ben van een jongen en een meisje;
  • Dat ik samen met mijn prins een energie-neutrale schuurwoning heb laten bouwen in het groen.
Ferry van Lieshout <br>Ondernemer/ Projectleider / Adviseur at L² Maatvoering

Ferry van Lieshout
Ondernemer/ Projectleider / Adviseur at L² Maatvoering

Roosmarijn heeft ons op creatieve wijze begeleid bij de groei van samenwerkende individuen naar een team! Niet alleen handvatten maar ook met passie en bevlogenheid.

Scroll naar boven