REFERENTIES

Peter Duijve<br>Teamcoördinator (Geo)gegevensbeheer bij SSC de Kempen
Peter Duijve
Teamcoördinator (Geo)gegevensbeheer bij SSC de Kempen

Heb met Roosmarijn een parallel traject doorlopen: zowel een teamontwikkelingstraject als een persoonlijk ontwikkelingstraject (Manager Mastermind). Voor mij een logische combinatie, als je je team wil veranderen zul je met jezelf moeten beginnen. De twee trajecten waren voor mij een goede aanvulling op elkaar. Doordat Roosmarijn weet hoe mijn team functioneert kan ze mij beter coachen en tegelijkertijd krijg ik beter zicht op de effecten van mijn veranderingen. Het afgelopen jaar heeft mij, ondanks de onverwachte beperkingen, veel inzicht opgeleverd en ik ben voor mijn gevoel effectiever en bewuster bezig. Gelukkig krijg ik ook positieve feedback uit het team. Het is zeker spannend om aan een dergelijk traject te beginnen maar bij Roosmarijn nooit bedreigend. Altijd respect voor de deelnemers en een energieke, positieve insteek. Ik denk dat veel teams hiermee hun voordeel kunnen doen, zeker in deze onzekere tijden. Van harte aanbevolen!

Nathalie Zigterman<br> Oprichter The Work Company
Nathalie Zigterman
Oprichter The Work Company

Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan het jaarprogramma "Verandering Realiseren" van Geodomein. Wat een fantastisch jaar was het! Een achtbaan aan veranderingen. Ik wilde graag een carrièreswitch maken. Ik zocht naar begeleiding gedurende dit traject, om echt te kunnen doorzetten. En die begeleiding heb ik gevonden bij Geodomein! Ik heb dit jaar de sprong gewaagd om een eigen bedrijf te starten en mijn baan op te zeggen. Dankzij het jaarprogramma heb ik veel focus aan kunnen brengen en stappen kunnen zetten. Ik ben heel ver gekomen. Ik weet welke mensen ik nodig heb in mijn team. Bij alles wat ik doe weet ik nu dat ik ruimte moet hebben voor mijn creatieve energie. Mijn flow is van een 7,3 naar een 8,4 gegaan. Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta! Ik kan het iedereen aanraden die graag verandering wil, maar tegen blokkades aanloopt. Roosmarijn en team Geodomein, ontzettend bedankt!

Theo Budding <br> Geo-informatie- en procesanalist, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)
Theo Budding
Geo-informatie- en procesanalist, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

Voordat ik bij Geodomein startte met het jaarprogramma "Verandering Realiseren", deed ik gewoon mijn werk en deed dat uiteraard zo goed mogelijk. Door het jaarprogramma ben ik gaan inzien wat nu echt belangrijk voor mij is, waar ik gelukkig van word en wat mijn talent is.Door het delen van dit inzicht heb ik mijn baan nu zo kunnen inrichten, zodat deze perfect aansluit op mijn talenten en ik hierdoor continu in flow ben (alles gaat als vanzelf). Bedankt Geodomein!!

Josien de Graaf <br> Opleidingsadviseur, coach en trainer, Martini Ziekenhuis
Josien de Graaf
Opleidingsadviseur, coach en trainer, Martini Ziekenhuis

Ik ben super blij met Roosmarijn en Talent Dynamics. Roosmarijn is super krachtig in het aansluiten bij de ander. Ik heb een scherper beeld gekregen waarvan ik in flow raak. Ik spreek dit nu ook uit. Mijn omgeving ziet dit waardoor ik steeds vaker gevraagd wordt om mee te denken een natuurlijk gegeven talent van mij. Daarnaast is de realisatie dat mijn zwakte iemand anders zijn talent is, enorm krachtig. Door dit meer in te zetten ontstaan er prachtige dingen in mijn team. Ik geloof in Talent Dynamics het geeft vele mooie inzichten. De seizoenen van het jaar hebben mij ook beter inzicht gegeven in wat ik nodig heb om echt in flow te komen. Ik geef mijn flow nu een 8 dat is toch prachtig. Ik heb energie als ik thuiskom, mijn werk kost mij geen energie maar levert mij veel energie en werkplezier op. Ik ben net zelf gecertificeerd als flow consultant en ik hoop veel anderen en teams te inspireren de weg te vinden naar hun flow. Roosmarijn bedankt je hebt mijn ogen laten stralen.

Peter Bekkers<br> Teammanager Geo Informatie, Gemeente Tilburg
Peter Bekkers
Teammanager Geo Informatie, Gemeente Tilburg

Ik heb veel positieve resultaten ondervonden van de programma’s van Geodomein zowel bij mezelf als in ons team. Mensen zijn zich bewuster geworden van hun eigen talenten en die van hun collega’s. Na afronding van de talenten test van Geodomein, merk je dat mensen ook een soort van trots voelen m.b.t. hun profiel. Na de test en het gesprek met master trainer Roosmarijn, zijn mensen breder gaan kijken dan vanuit hun eigen standpunt. Ze begrijpen dat anderen anders naar zaken kijken en dingen anders doen; Wat voor de een logisch is, is dat voor de ander niet. Onderling begrip ontstaat wat de samenwerking zichtbaar heeft verbeterd. Wat wel nodig is, is dat de verschillende profielen met elkaar gedeeld worden! Dat mensen weten welk profiel een ieder heeft. Wat heel zichtbaar is, is dat bij bepaalde werkzaamheden bewust een bepaalde werknemer wordt betrokken. Simpelweg omdat dat past bij zijn of haar profiel! Wat ik heel verrassend vind, is dat sommige teamleden nu letterlijk aangegeven dat ze in bepaalde werkzaamheden simpelweg niet zo goed zijn! Zeker voor enkele was dit voorheen ‘not done’ om dit te zeggen. Dit was echt een verrassend moment. Kortom; de samenwerking is verbeterd, de onderlinge verstandhouding en uiteindelijk de algehele sfeer binnen het team.

Kees Jansen<br> Studieleider Geo Media & Design, Aeres Hogeschool Almere
Kees Jansen
Studieleider Geo Media & Design, Aeres Hogeschool Almere

Geodomein heeft ons huidige team met behulp van Talent Dynamics treffend in kaart gebracht. Naast persoonlijke inzichten, ook voor het team als geheel: waar liggen onze sterkten, welke energieën zijn oververtegenwoordigd en welke benutten we als team te weinig. Prettig en helder! Het smaakt voor mij naar meer, zowel persoonlijk als voor het team.

Jan Everts<br>eigenaar VANUIT JE HART coaching, training & advies
Jan Everts
eigenaar VANUIT JE HART coaching, training & advies

De premium sessie die ik mocht meemaken bij Roosmarijn was indrukwekkend.
8 verschillende mensen, waarvan de meeste elkaar niet konden, wist zij middels de profielen van Talent Dynamics feilloos te laten samenwerken. Door de uitleg en het geven van inzicht in de profielen, ontstond meer respect en begrip voor elkaars handelen.
Een absolute aanrader!

Jon Rijlaarsdam<br> Vestigingsdirecteur Van Mossel OPC Breda, Van Mossel Automotive Groep
Jon Rijlaarsdam
Vestigingsdirecteur Van Mossel OPC Breda, Van Mossel Automotive Groep

Als je echt stappen wilt maken als ondernemer met je team (of met jezelf), dan raad ik je aan om contact op te nemen met Geodomein. Talent Dynamics is een fantastisch middel om je team en jezelf in kaart te brengen en in flow te krijgen.

Janneke Zaneveld-Reijnders<br> Informatie manager geografische informatie en sensing, Politie Nederland
Janneke Zaneveld-Reijnders
Informatie manager geografische informatie en sensing, Politie Nederland

Wat het Talent Dynamics profiel anders maakt is dat het focussed op die competenties waar je energie van krijgt. Dit inzicht maakt dat je makkelijker taken naar je toe trekt die je energie geven. Maar ook dat je taken die minder goed liggen bewuster kunt plannen, hulp in roept van collega’s die daar sterker in zijn, of ze juist makkelijker los kunt laten als iemand anders ze op pakt. Het maakt je werk nog leuker en versterkt je in je wezen.

Marja Gemser - Cornelissen <br>Georegisseur, Gemeente Haarlemmermeer
Marja Gemser - Cornelissen
Georegisseur, Gemeente Haarlemmermeer

Roosmarijn is een zeer inspirerende en sprankelende persoonlijkheid, die met kennis van zaken haar omgeving mee neemt op reis door het Geodomein.
Zij heeft ons geholpen om het gebruik van Geo-informatie binnen de organisatie bespreekbaar te maken. Roosmarijn heeft het vermogen om naast je te gaan staan en je te laten kijken naar de (geo) wereld om je heen.Een absolute aanrader!

Garmt Klinkenberg <br>Kwartiermaker Team Mobiliteit Data, Provincie Groningen
Garmt Klinkenberg
Kwartiermaker Team Mobiliteit Data, Provincie Groningen

Roosmarijn heeft door middel van een quickscan duidelijk gemaakt hoe OpenData vriendelijk de GIS/GEO-omgeving van de provincie Groningen is. In het verlengde van deze scan geeft ze concrete aanbevelingen om tot verbeteringen te komen. Punten die ik als opdrachtgever erg waardeer:

Roosmarijn kijkt niet alleen naar de technische aspecten van de GIS/GEO omgeving maar ook (of juist) naar de organisatorische aspecten. Roosmarijn is in staat om zowel de werkvloer als het management op overtuigende wijze mee te nemen in haar denkwijze en de daar aan verbonden conclusies.

Wil jij ook een referentie achterlaten? Dat kan, graag zelfs. Dat kan gemakkelijk onderaan deze pagina.

Nico Hemmer <br>Senior accountmanager, Schulinck a Wolters Kluwer Business
Nico Hemmer
Senior accountmanager, Schulinck a Wolters Kluwer Business

Roosmarijn, ik heb met veel plezier je e-book gelezen en beveel het aan veel van mijn klanten aan. Het fenomeen dat afdelingen worstelen om zichtbaar te zijn en hun toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen is zeker herkenbaar en een boeiend proces dat bij elke gemeente weer anders verloopt.

Lennard Drogendijk<br> Chairman at Inqubator Leeuwarden
Lennard Drogendijk
Chairman at Inqubator Leeuwarden

Roosmarijn is een persoon die energie geeft en scherp en met focus met haar klanten bezig is om daar “alles uit te halen”. In de zin van waardevermeerdering voor haar klant dan.
Zet haar één op één of voor een groep en ze haalt feilloos pijnpunten of teamverbeteringen naar voren.

Willy Bakker<br> Informatieadviseur, Provincie Groningen
Willy Bakker
Informatieadviseur, Provincie Groningen

Roosmarijn heeft bij de provincie Groningen laten zien dat ze in een lastige situatie (stakeholders met verschillende belangen, tijdsdruk) snel een heldere analyse maakt, overzicht schept en met goede aanbevelingen komt. In haar aanpak zorgt ze voor draagvlak op de werkvloer en bij het management en verbindt ze theorie met praktijk. Ze heeft zowel in woord als geschrift uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is bovendien plezierig om met Roosmarijn samen te werken.

Gerard Nienhuis<br> GIS specialist, Provincie Overijssel
Gerard Nienhuis
GIS specialist, Provincie Overijssel

Roosmarijn heeft met een Quick Scan een aantal zeer bruikbare suggesties geleverd voor de toekomstige ontwikkelingen van het Geoportaal van Overijssel. Hierbij heeft ze haar eigen inzicht en betrokkenheid goed gecombineerd met de visie van de vele andere personen die in korte tijd betrokken zijn bij de interviews. Haar positieve, spontane en actieve rol bij de interviews was erg nuttig. Haar creatieve en flexibele werk heeft een zeer bruikbaar eindproduct opgeleverd.

Referentie achterlaten?

Scroll naar boven