Referenties

 

Roosmarijn is a fantastic entrepreneur and mentor. Her company, Geodomein, helps companies to find their own map in their mission and culture. If you’re looking to find your own unique position in the world I highly recommend connecting with her!

Roger James Hamilton

Founder of Entrepreneurs Institute, Entrepreneur Resorts & Genius U, Entrepreneurs Institute and GeniusU

Geodomein heeft ons huidige team met behulp van Talent Dynamics treffend in kaart gebracht. Naast persoonlijke inzichten, ook voor het team als geheel: waar liggen onze sterkten, welke energieën zijn oververtegenwoordigd en welke benutten we als team te weinig. Prettig en helder! Het smaakt voor mij naar meer, zowel persoonlijk als voor het team.

Kees Jansen

Studieleider Geo Media & Design, Aeres Hogeschool Almere

Wauw, wat een krachtige systeem is Talent Dynamics! Vanuit mijn HR achtergrond heb ik ervaring opgedaan met vele tests op het gebied van persoonlijkheid, competenties en drijfveren. Maar geen enkele test heeft de gelaagdheid van Talent Dynamics. De test brengt jou en je rol in je team op een verrassende, zeer verhelderende en eenvoudige manier in kaart. Vooral met de toelichting van de gids van Geodomein erbij voelt het als een puzzel die in een klap in elkaar valt. Maar Talent Dynamics gaat nog veel verder dat! Niet alleen inzicht, maar ook een structuur die je helpt bij het bereiken van je doelen. Gebruik makend van flow, vertrouwen en de dynamiek van de seizoenen begeleidt Geodomein jou en je team in de ontdekkingsreis om super succesvol te worden!

Nathalie Zigterman

Creatieve HR Professional & Recruiter

Met de resultaten van de test en de uitgebreide, enthousiaste uitleg daarbij heb ik veel inzicht gekregen, hoe ik vol energie met mijn werk om kan gaan. Verschillende rollen passen goed, maar hoe zorg ik ervoor dat ik al die rollen voldoende aandacht geef en blijf geven om tot bloei te komen zonder grond uit te putten? Daar helpt de test mij erg goed mee.

Bart Broex

Specialist, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

“I love working with Roosmarijn and her growing company Geodomein. They are our first trusted partner for Talent Dynamics in the Netherlands. We have huge plans working together for the coming years.”

Michelle Clarke

Global Partnerships Manager and Co-Fouder of Talent Dynamics, GeniusU and Entrepreneurs Institute

We had two enlightening hours with our MT and Roosmarijn in this Map your team tour session. It was brilliant stuff. We found it was very revealing. We are eager to learn more about each team members’ profile so we better understand what to expect and how to communicate with each other.

Joel Sutton

Chief Executive Officer, Cloud Spa

Ik kom uit een wereld waar ik veel met verschillende testen heb gewerkt, testen die persoonlijkheid, gedrag en diverse andere zaken blootleggen. Ik heb echter nog niet eerder een test gedaan die in zo’n korte tijd zo nauwkeurig mijn ‘zijn’ bloot heeft gelegd. Ik vind dat elk team deze test zou moeten doen, ik ben overtuigd van het nut en de zin, wie volgt?

Tiny Nuiten

Manager Director, Realworld Systems

De premium sessie die ik mocht meemaken bij Roosmarijn was indrukwekkend.
8 verschillende mensen, waarvan de meeste elkaar niet konden, wist zij middels de profielen van Talent Dynamics feilloos te laten samenwerken. Door de uitleg en het geven van inzicht in de profielen, ontstond meer respect en begrip voor elkaars handelen.
Een absolute aanrader!

Jan Everts

Technisch & Strategisch partner voor online ondernemers, Websitedienstverlening.nl

Als je echt stappen wilt maken als ondernemer met je team (of met jezelf), dan raad ik je aan om contact op te nemen met Geodomein. Talent Dynamics is een fantastisch middel om je team en jezelf in kaart te brengen en in flow te krijgen.

Jon Rijlaarsdam

Eigenaar, SalesRocket

Eind 2017 ben ik gestart met een persoonlijk coachingstraject. Gelukkig met Roosmarijn als mijn coach. Een groot voordeel is dat mijn (toch best specialistisch) werk geen issue is; dat hoef ik haar niet uit te leggen. Daardoor kunnen we focussen op mijn passies, wat mijn drive is, wat mij beweegt. Ieder overleg verwonder ik me over de stappen die we nemen. Roosmarijn laat me op een voortreffelijke manier een andere route in mijn levenspad beleven. Dat is leuk, vernieuwend en brengt me in de juiste flow. Daar profiteer ik van maar zeker ook mijn naasten!

Peter Bekkers

Teammanager Geo Informatie, Gemeente Tilburg

Wat het Talent Dynamics profiel anders maakt is dat het focussed op die competenties waar je energie van krijgt. Dit inzicht maakt dat je makkelijker taken naar je toe trekt die je energie geven. Maar ook dat je taken die minder goed liggen bewuster kunt plannen, hulp in roept van collega’s die daar sterker in zijn, of ze juist makkelijker los kunt laten als iemand anders ze op pakt. Het maakt je werk nog leuker en versterkt je in je wezen.

Janneke Zaneveld-Reijnders

Informatie manager geografische informatie en sensing, Politie Nederland

Ik had een verhelderende 45 minuten met Roosmarijn. De inzichten die ik kreeg gaven mij stevige handvatten over de te nemen stappen naar hoe ons MT nog beter zou kunnen functioneren. Ik ga de duidelijke strategieën die ik er heb uitgehaald bespreken met ons MT om zo de volgende stap te gaan nemen.
Mark Berntssen

Operationeel Manager, VGI-Support

Ik heb mogen kennismaken met Talent Dynamics. Een goede en adequate methode die zijn grootste meerwaarde krijgt als je de resultaten met Roosmarijn bespreekt. Ze weet de resultaten in het juiste perspectief te plaatsen waardoor het sterk gaat leven.
Talent Dynamics is echt pas compleet na je gesprek met Roosmarijn.
Erno Bammens

Programma Manager ICT, Enexis B.V.

Roosmarijn heeft ons op creatieve wijze begeleid bij de groei van samenwerkende individuen naar een team! Niet alleen handvatten maar ook met passie en bevlogenheid.

Ferry van Lieshout

Teamleider landmeten & geo-informatie, RPS Advies- en ingenieursbureau

Roosmarijn is een zeer inspirerende en sprankelende persoonlijkheid, die met kennis van zaken haar omgeving mee neemt op reis door het Geodomein.
Zij heeft ons geholpen om het gebruik van Geo-informatie binnen de organisatie bespreekbaar te maken. Roosmarijn heeft het vermogen om naast je te gaan staan en je te laten kijken naar de (geo) wereld om je heen.
Marja Gemser - Cornelissen

Georegisseur, Gemeente Haarlemmermeer

Roosmarijn heeft door middel van een quickscan duidelijk gemaakt hoe OpenData vriendelijk de GIS/GEO-omgeving van de provincie Groningen is. In het verlengde van deze scan geeft ze concrete aanbevelingen om tot verbeteringen te komen. Punten die ik als opdrachtgever erg waardeer:

Roosmarijn kijkt niet alleen naar de technische aspecten van de GIS/GEO omgeving maar ook (of juist) naar de organisatorische aspecten. Roosmarijn is in staat om zowel de werkvloer als het management op overtuigende wijze mee te nemen in haar denkwijze en de daar aan verbonden conclusies.

Garmt Klinkenberg

Projectmanager Informatieplatform, Nationaal Coordinator Groningen

Wil jij ook een referentie achterlaten? Dat kan, graag zelfs. Dat kan gemakkelijk onderaan deze pagina. 

Roosmarijn, ik heb met veel plezier je e-book gelezen en beveel het aan veel van mijn klanten aan. Het fenomeen dat afdelingen worstelen om zichtbaar te zijn en hun toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen is zeker herkenbaar en een boeiend proces dat bij elke gemeente weer anders verloopt.

Nico Hemmer

Senior accountmanager, Schulinck a Wolters Kluwer Business

Roosmarijn is een persoon die energie geeft en scherp en met focus met haar klanten bezig is om daar “alles uit te halen”. In de zin van waardevermeerdering voor haar klant dan.
Zet haar één op één of voor een groep en ze haalt feilloos pijnpunten of teamverbeteringen naar voren.

Lennard Drogendijk

Chairman at Inqubator Leeuwarden

De GIN-regio’s krijgen een boost. Dat is wat ik noem het ‘Roosmarijn-effect.

Peter Hoogwerf

Voorzitter , Geo Informatie Nederland (GIN)

Wow, wat een goed beeld heb jij neergezet van de huidige situatie in de Haarlemmermeer. Ik herken veel  punten, het is absoluut waardevol om het zo gepresenteerd te krijgen.

Marja Gemser - Cornelissen

Georegisseur, gemeente Haarlemmermeer

Roosmarijn is erg gedreven en betrokken. Door haar no-nonsense aanpak is de samenwerking snel van de grond gekomen. Ze heeft ons daarin geprikkeld en gemotiveerd om de juiste onderwerpen met elkaar echt te doorleven.

Tom Kortekaas

Operationeel Manager, Alliander

Bij ons heeft Roosmarijn een cruciale rol gespeeld bij de laatste loodjes van de realisatie van ons geo-portaal. Door haar kennis van het geodomein en van communicatie was Roosmarijn voor ons de juiste persoon. Zij weet de verbinding te leggen tussen de technische invalshoek van onze geo-adviseurs en de gebruikers van dit platform. Hierbij heeft Roosmarijn voortdurend oog voor de vormen van communicatie en de kwaliteit van het product. Mijn waardering is juist ook gelegen in de stijl van Roosmarijn. Deze is open, waarderend en stimulerend. Hierdoor heeft iedereen in het team zich met verve en plezier ingezet.

Peter van Capelleveen

Hoofd Onderzoek & Informatie, gemeente Zwolle

Roosmarijn heeft bij de provincie Groningen laten zien dat ze in een lastige situatie (stakeholders met verschillende belangen, tijdsdruk) snel een heldere analyse maakt, overzicht schept en met goede aanbevelingen komt. In haar aanpak zorgt ze voor draagvlak op de werkvloer en bij het management en verbindt ze theorie met praktijk. Ze heeft zowel in woord als geschrift uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is bovendien plezierig om met Roosmarijn samen te werken.

Willy Bakker

Informatieadviseur, Provincie Groningen

Roosmarijn heeft met een Quick Scan een aantal zeer bruikbare suggesties geleverd voor de toekomstige ontwikkelingen van het Geoportaal van Overijssel. Hierbij heeft ze haar eigen inzicht en betrokkenheid goed gecombineerd met de visie van de vele andere personen die in korte tijd betrokken zijn bij de interviews. Haar positieve, spontane en actieve rol bij de interviews was erg nuttig. Haar creatieve en flexibele werk heeft een zeer bruikbaar eindproduct opgeleverd.

Gerard Nienhuis

GIS specialist, Provincie Overijssel

Referentie achterlaten?

14 + 3 =

© 2019 Geodomein

Volg ons

0850602158

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum