WAT IS JOUW NATUURLIJKE TALENT?

Speciaal aanbod

PRE-LANCERING

Van €315 voor €97 voor de eerste 100

Ontdek je Talent Dynamics profiel €97

Waarom zou ik dit doen?

Talent Dynamics Nederland is een profileringstool voor mensen die leider willen zijn van hun leven. Het leert je waar van nature je kracht ligt. Zo kun je gerichte keuzes maken en datgene gaan doen waar je het best in bent en relatief weinig energie voor nodig hebt. Als je jouw talent benut dan zit je lekkerder in je vel en kun je optimale flow beleven. Jouw talent kan floreren. Ontdek welke van de acht profielen bij jou past.

Sterktes en uitdagingen

Je gepersonaliseerde rapport geeft je duidelijke aanwijzingen over wat je talent is, wat je sterktes zijn en je uitdagingen, je successen en je de zaken waar je op moet letten. Ook lees je over je beste rol in een team, en rollen die je beter aan anderen in je omgeving over kunt laten. Ook vertelt het je over de beste rollen in je leven en de mindere. Naast teams in werksituaties is het systeem ook bijzonder verhelderend voor begrip binnen je familie en gezin.

R

Krijg duidelijkheid waar je de meeste waarde toevoegt zowel in je team als in de maatschappij, ongeacht of je ondernemer bent, leidinggevende of medewerker

R

Verduidelijk je natuurlijke pad, volg de juiste rolmodellen en ontdek waar je beter 'nee' tegen kunt zeggen

R

Begrijp je klanten, je relaties en bouw teams van wereldklasse die werken in flow zonder gedoe

R

Leer wanneer je winnende formule een verliezende formule wordt door de cyclus van tijd

Wereldwijd brachten al meer dan 700.000 mensen hun talent in kaart via Talent Dynamics. Uniek en alleen via Geodomein kun je dit nu in het Nederlands doen! Benut jouw kans om ook het beste uit je talent naar boven te halen.

LET OP: De eerste 100 ontvangen gratis een persoonlijke toelichting*

* Per organisatie 1 gratis persoonlijke toelichting

Wat krijg je als je de test doet?

Profiel test plus persoonlijke toelichting

R

Ontvang je gepersonaliseerde rapportage van 32 p in het Nederlands.

R

Toegang tot onze flow test om maandelijks je flow te scoren

R

Persoonlijke toelichting gratis voor eerste 100 aanvragen

Speciaal aanbod

(bespaar €218)

Ontdek welke van de acht profielen jij bent

Creator

Ben jij een Creator zoals Richard Branson? Ben je van nature creatief en laat je graag de details aan anderen over?

Trader

Ben je een Trader zoals beurshandelaar George Soros? Help je je team aan winst door je goede gevoel voor timing?

Star

Ben jij een Star zoals Oprah Winfrey? Kun je een merk laten groeien en met gemak het licht op anderen laten schijnen?

Accumulator

Ben jij een Accumulator zoals Warren Buffett (Berkshire Hathaway)? Laat jij je door onderzoeken leiden om goede beslissingen te ondersteunen?

Supporter

Ben je een Supporter zoals Meg Whitman? Kun jij leiden zoals deze eBay CEO en trek je van nature mensen aan?

Lord

Ben je een Lord zoals Angela Merkel? Kijk jij altijd eerst naar de details, de financiën en analyseer jij de voordelen?

Dealmaker

Ben je een Dealmaker zoals Masayoshi Son, bestuursvoorzitter van de Softbank? Gebruik je je onderhandelingsvaardigheden om het team te ondersteunen?

Mechanic

Ben jij een Mechanic zoals Mark Zuckerberg? Ben jij de perfecte verbeteraar en kan jij systemen inrichten voor anderen?

Profiel plus toelichting

Profiel test plus persoonlijke toelichting

R

Ontvang je gepersonaliseerde rapportage van 32 p in het Nederlands.

R

Toegang tot onze flow test om maandelijks je flow te scoren

R

Persoonlijke toelichting gratis voor eerste 100 aanvragen

Speciaal aanbod

(bespaar €218)

Waarom het voor jou werkt

Deze speciale Nederlandse versie van Talent Dynamics werd ontwikkeld door Master Trainer Roosmarijn Haring in samenwerking met Roger James Hamilton, de geestelijk vader van Talent Dynamics. Alhoewel deze profileringsmethode in Nederland nog nieuw is, is het al door 700.000 ondernemers, leidinggevenden en medewerkers over de hele wereld gebruikt om het vertrouwen en de flow te versnellen in teams van bedrijven en organisaties.

Talent Dynamics Nederland – Waarom in het Nederlands?

Misschien ben je hoogopgeleid of gewoon goed in Engels? Het is onze ervaring dat de Engelse variant niet de beste resultaten geeft. Een recente psychologische studie heeft aangetoond dat het gebruik van een vreemde taal mensen een emotionele afstand geeft. En dit is nu juist het tegenovergestelde van wat we met onze methodes en programma’s willen bereiken. Daarom hebben we de Nederlandse uitgave nu beschikbaar gemaakt en willen we jou uitnodigen om dit in je moedertaal te ervaren: Talent Dynamics Nederland.

Waarom werkt Talent Dynamics zo goed voor leiders en teams?

Hoewel er een aantal soortgelijke elementen zijn binnen Talent Dynamics en andere psychometrische tests (ze hebben allemaal een gemeenschappelijke moderne oorsprong in het werk van Carl Jung over archetypen) is Talent Dynamics Nederland duidelijk anders in die zin dat het intuïtieve inzichten, vereenvoudigde strategieën en moderne rolmodellen biedt die allemaal teruggrijpen naar de wortels van persoonlijke profilering zo’n 5.000 jaar geleden.

Veel mensen hebben al ervaring met het doen van één of meer van de verschillende persoonlijkheidstests die er in omloop zijn. Talent Dynamics biedt extra voordelen ten opzichte van deze, waardoor het op wereldschaal de marktleider aan het worden is als hulpmiddel voor het bouwen van goed presterende teams:

1) Het is speciaal ontworpen voor leiders om hun teamtalenten aan te boren

Talent Dynamics Nederland plaatst je niet in een hokje, verre van dat, het benadrukt in feite een formule en een pad, specifiek voor elk teamlid, hoe iemand de meeste waarde toe kan voegen aan een team, zodat het team met minder inspanning betere resultaten kan behalen. Zo is het geschikt voor teamleiders en afdelingshoofden van organisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbouwen en hun team willen laten groeien. 

2) Het loopt synchroon met de snel bewegende digitale economie van vandaag

In deze snel veranderende tijden is Geodomein in Nederland en België het enige bedrijf dat de persoonlijkheidsprofielen van jou en je team in kaart brengt en van mensen weer leiders van hun leven maakt, door ze te laten zien hoe ze hun sterke punten kunnen laten aansluiten op de cyclus van de tijd. Talent Dynamics Nederland is nu voor jou beschikbaar.

3) Een snelle manier om teamvertrouwen en transparantie op te bouwen

Hoewel veel persoonlijkheidstests moeilijk te verklaren en zelfs moeilijk toe te passen zijn, zorgt dit systeem snel voor vertrouwen doordat de acht profielen makkelijk te begrijpen zijn en er uitgelegd wordt hoe individuen waarde kunnen creëren en gebruik kunnen maken van elkaar als hefboom. Dit creëert snel transparantie en tolerantie binnen het hele team. Vaak zijn deelnemers onder de indruk hoe snel en accuraat hun talent in beeld komt.

4) Het verbetert je werving en selectie strategieën

De mensen in het team vormen samen het succes van het team en vervolgens vormen het team of de teams het fundament van jouw bedrijf of organisatie. Binnen trainingsorganisatie Geodomein is de Talent Dynamics Nederland test de basis voor vele programma’s, trainingen en producten. Zo is de test bijvoorbeeld de hoeksteen van ons talent en recruitment plan ‘Versterk je team’ dat op maat voor bedrijven en organisaties wordt uitgevoerd.  

5) Het activeert de ondernemende energie binnen je organisatie of bedrijf

Door de relatie met I Tjing en de vijf Chinese elementen, linkt Talent Dynamics ook aan het vijfde element – Spirit energie, wat je terugbrengt naar de essentie van je bestaan en je doel als leider van je leven. De krachtige vraag ‘waarom?’ helpt de andere vragen die gaan over ‘wat’, wie’, ‘wanneer’ en ‘hoe’ makkelijker te kunnen beantwoorden.

LET OP: De eerste 100 ontvangen gratis een persoonlijke toelichting*

* Per organisatie 1 gratis persoonlijke toelichting

Teamontwikkeling

Naast dat het voor je zelf een ontzettende eyeopener kan zijn om echt inzicht te hebben in je eigen talent wordt het nog leuker om ook te ontdekken wat het talent is van je team, collega’s of andere ondernemers waar je mee samenwerkt. Door de talenten van iedereen te weten kun je in je team, en in je organisatie of bedrijven jullie effectiviteit, productiviteit, invloed en winst drastisch zien toenemen. Dit kan door het het bewust inzetten van flow en vertrouwen in je team.

 

© 2019 Geodomein

Volg ons

0850602158

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum