10-jarig jubileum sluit deuren Geodomein

Roosmarijn Haring Geodomein

Geodomein bestaat 10 jaar! Nou ‘heur’ ik dit moment aan te grijpen om jou te vertellen wat Geodomein in die jaren al heeft bereikt, waar we nu staan en vooral: waar ik met Geodomein graag naartoe wil wat de toekomst betreft.

Enne, ik zou dit moment ook aan ‘moeten’ grijpen om nieuwe klanten te werven, mijn oud-medewerkers en oud-teamleden in het zonnetje te zetten en uiteraard ook alle trouwe klanten te bedanken (want ja, zonder jullie was het niet gelukt!).

Maar ja, ik hou helemaal niet van de spotlight en ben liever bezig om verandering te brengen in teams en organisaties. Ik hou ervan om vanuit een helikopterview te kijken wat er anders kan, te creëren wat er nodig is, mensen te verbinden en zo een praktische revolutie te weeg te brengen zodat zowel de directie als de teams weer het beste uit zichzelf kunnen halen.

Maar voor wat betreft die toekomst… Dit jubileum is meteen ook het einde. Na tien jaar sluit ik de deuren van Geodomein en ben ik ondertussen gestart als CEO van het bedrijf TALENT Specialisten, wat op een nieuwerwetse manier is opgericht door zes gelijkgestemde ondernemers.

Vanaf deze plek sluit ik voor de laatste keer af met: Geniet van je werkdag! Groet, Roosmarijn

Tot slot antwoorden op meestgestelde vragen

 • Ja maar Roosmarijn, kan ik dan nog wel de Talent Dynamics test bestellen? –  Ja zeker, deze krijgt een fris TALENTen test jasje en kun je bestellen.
 • Ik heb een ‘Breng jezelf in kaart’ test gedaan, is er een vervolg? – Ja zeker, bij TALENT Specialisten hebben we een vervolg, Jouw Unieke Blauwdruk, deze is op dit moment gratis te bestellen via e-mail.
 • Jij hebt bij ons assessments gedaan voor vacatures, doe je dat nog? – Ja absoluut, ik heb de laatste jaren het aantal tools uitgebreid om jou te helpen de perfecte kandidaat te vinden, we gebruiken dit ook voor 1-op-1 coaching voor teamleden.
 • Ja maar doe je nog steeds die leuke team sessies? – Ja zeker, ik heb weer allerlei nieuwe serieuze en minder serieuze team verbinders ontwikkeld. Mail ons dan kletsen we online bij.
 • Ik heb zo’n Zakelijk Human Design profiel van je gehad, kun je me meer uitleg geven? – Zeker, maar als je diepgaande 1-op-1 coaching wilt dan verbind ik met één van mijn collega’s die beter is in 1-op-1 coaching. Ik begeleid vooral leiders en gehele teams.
 • Ik zou zo’n Talent profiel ook willen voor mijn kind/partner kan dat? – Ja ik moedig je aan dat te doen, het heeft mij ook erg geholpen bij het begrijpen van mijn gezin, je kunt ook een gezinsanalyse laten doen, contact ons.
 • Ons Geo-team loopt niet lekker. Nou lees ik op LinkedIn van een andere Geo en ICT-Manager “Roosmarijn heeft ons uit onze ‘schuttersputjes’ weten te krijgen door ons met haar unieke en zeer persoonlijke aanpak inzicht te geven in onze eigen natuurlijke dynamiek en ook die van de ander(en).” Doe je dat nog? – Ja dat vind ik een mooie uitdagende opdracht, soms zal ik voor onderdelen andere collega’s meenemen. Ik doe dat trouwens ook voor niet-geo teams hoor. Hier zie je de opties
 • Kan ik je inhuren voor een interim klus van 32 uur voor een geo-klus? – Nee, dat kan niet. Ik ben geen geo-specialist, nooit geweest ook, ook al is dat plakkertje regelmatig op mij geplakt.
 • Waar kan ik je dan wel voor inschakelen? – Tijdelijk inspringen of advies geven of sparren, vooral als het niet lekker stroomt in de organisatie, als er gedoe is en problemen. Ik ben namelijk niet iemand die het leuk vindt om op de winkel te passen. Wel hou ik ervan mee te denken met leiders over hun bijvoorbeeld het herstructureren van het MT of om de efficiëntie of samenwerking te verbeteren. Hier zie je de opties.
 • Leuk zo’n nieuw bedrijf, maar wat ga je dan doen? – Ik vind het heerlijk om de grote lijnen voor dit nieuwe bedrijf op te zetten. Ik geniet ook van het ontwikkelen en meedenken met onze coaches bij het creëren van nieuwe programma’s en ook word ik blij van het bedenken en geven van workshops voor organisaties. Zie hier ons team.
 • Wat gebeurt er met Geodomein? – De website zal medio eind dit jaar verdwijnen. De naam, en branding en dergelijke zijn te koop. Ik behoud mijn eigen Roosmarijn Haring website als visitekaartje.
 • Wat doet TALENT Specialisten? Opleiding en begeleiding van talent en potentieel voor ondernemers en organisaties. Want in deze nieuwe tijd gaat het niet meer om jouw merk of jouw organisatie. Personeel is schaars. Meer en meer gaat over het unieke talent van jou en elk van jouw medewerkers en collega’s.
5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marien

Succes met je vervolg. Geodomein heeft een goede plaats gehad in en voor de community, maar het is ook goed de volgende stap te nemen.

Scroll naar boven