Breng je team in kaart

We nodigen je uit voor een 1-daags teamprogramma dat is ontworpen om het ware potentieel uit je team te halen. Het programma is geschikt voor middel grote teams binnen overheidsinstellingen, onderwijs en bedrijven. Maatwerk is mogelijk voor MT’s en grotere teams.

Loopt je team niet helemaal zoals jij dat wilt? Is er gedoe of irritatie in de samenwerking tussen teamleden? Is het net of jullie niet dezelfde taal spreken? Of juist wel en zijn jullie allemaal een beetje van hetzelfde. Worden er fouten gemaakt die niet goed te duiden zijn? Hikken jullie tegen blokkades aan in groei, omzet, productie of efficiëntie? Kortom ben je als team heel hard aan het werk?

Voor teams binnen de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven

1 dag

€4.750

7-20 deelnemers

Uitgebreide rapportage per individu
Inzicht in samenwerking
Blokkades opheffen / successen verankeren
Inzicht in ontbrekende talenten

Aanmelden binnen een paar minuten!

OVERZICHT

Wij creëren en leveren inhoudelijke team programma’s met team spirit die leuk zijn bovendien.

WAAROM

De meeste bedrijven laten hun ware potentieel van hun mensen onbenut. Dit leidt niet alleen tot het verlies van passie en productiviteit, maar ook van miljoenen euro’s. Er bestaat een manier waarop je deze tendens kunt stoppen en zelfs kunt omdraaien, door iedere persoon in jouw team in te zetten op zijn of haar ware talenten. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw team of bedrijf is. Deze teamontwikkeling werkt.

CONCEPT

Ons internationale geteste concept is een klassieker onder de talent workshops en wordt over de hele wereld gebruikt.

IMPACT

Onze samenwerking heeft duidelijk gedefinieerde doelen en we meten de bereikte impact. Daarnaast hebben we ook een sociale belofte. Voor elk paar ogen dat we weer laten stralen door de jaaropleiding geven we een ander elders in de wereld de kans te stralen via B1G1. Je kunt onze score binnenkort volgen op GeniusU.

ZAKELIJK DENKEN

Wij zijn geen academici. We hebben teams geleid en echte bedrijfsproblemen opgelost. Wij geloven dat wanneer leiders hun ogen weer laten stralen omdat ze weten waar ze goed in zijn en ècht doen wat ze leuk vinden ze hun teams beter kunnen motiveren en leiden.

DOEN

Bij dit programma vullen alle deelnemers vooraf een vragenlijst in om te kijken wat hun natuurlijke voorkeuren heeft. Zo leren we de deelnemers al een beetje kennen. Met de teamleider of opdrachtgever vindt een telefonisch vooroverleg plaats om te luisteren naar de vraag achter de vraag. Op de dag wisselen we theorie af met groepsopdrachten en individuele vragen en zorgen we vooral ook voor een flinke portie plezier.

 

Bij dit dagprogramma duiken we helemaal in alle talenten in jullie team. We kijken naar hoe jullie samenwerken, we heffen eventuele blokkades op of verankeren de successen die er al zijn. We doen allerlei oefeningen zodat teamleden meer begrip krijgen voor elkaars gedrag en denkwijzen en we zorgen voor een veilige setting om kwetsbaar onderwerpen te kunnen bespreken. We werken toe naar vertrouwen, ‘flow’ en groei van productiviteit.

NA DEZE DAG HEB JE

  • Uitgebreide rapportages per individu
  • Op maat gemaakte teamuitslag van jullie gecombineerde talenten
  • Inzicht in de stand van zaken van jullie onderlinge samenwerking
  • Inzicht in de eventueel nog ontbrekende talenten
  • Inzicht waar jullie heel erg goed in zijn
  • Leuke oefeningen met elkaar gedaan om meer begrip te krijgen voor elkaar
  • Coaching ontvangen en nieuwe inzichten gekregen
  • De probleemanalyse van te voren goed kunnen bespreken
  • Successen veranderd of blokkades op kunnen heffen
  • Veilig kwetsbare onderwerpen kunnen bespreken
Roosmarijn Haring GeodomeinRoosmarijn Haring

Roosmarijn haar doel is changemakers te veranderen om systemen te verschuiven en ogen te laten stralen. Zij is de oprichter van Geodomein, een internationaal trainingsbedrijf. Geodomein richt zich op het veranderen van systemen van organisaties van binnenuit door belangrijke spelers in teams te begeleiden met strategische transformationele programma’s. Sinds 2013 heeft Geodomein gewerkt met senior professionals en hun teams in Nederland, België en het Engeland. Ze is gecertificeerde meester-trainer, opstellingen-expert, auteur en spreker en heeft verschillende teamprogramma’s en -spellen ontwikkeld. Voor de oprichting van Geodomein bekleedde Roosmarijn verschillende functies in bedrijven en organisaties op internationaal niveau. Als redacteur van Reed Business (Elsevier) jaagde ze wereldwijd op de beste verhalen in technologische niches en leidde ze het ideale team. Als manager in organisaties heeft ze beslissers en beleidsmakers beïnvloed. Roosmarijn woont in Nederland met haar man en twee kinderen.

Jan Everts Geodomein Jan Everts

Het doel van Jan is om het beste uit individuen en / of teams te halen. ‘Ontwikkel jezelf met passie’ is zijn slogan. Als trainer bij Geodomein creëert hij impact op mensen en start hij een landurige transformatie naar zelfontplooiing. Bij het werken met teams zoekt hij naar manieren om uitstekende teams te creëren zonder het persoonlijke beeld van elk individu te verliezen. Hij begeleidt op een ontspannen en persoonlijke manier. No-nonsense, confronterend met mededogen en humor. Voordat hij zijn coaching, training & consultancy bedrijf oprichtte, bekleedde Jan verschillende management- en projectmanagement functies bij de ING. Als HR-expert en gecertificeerd coach, coachte hij jonge talenten en leidde hij intervisie-sessies binnen de ING Talent Development-programma’s. Jan woont in Nederland met zijn vriendin en hun vier kinderen.

ERVARINGEN

Kees Jansen Geodomein“Geodomein heeft ons huidige team met behulp van Talent Dynamics treffend in kaart gebracht. Naast persoonlijke inzichten, ook voor het team als geheel: waar liggen onze sterkten, welke energieën zijn oververtegenwoordigd en welke benutten we als team te weinig. Prettig en helder! Het smaakt voor mij naar meer, zowel persoonlijk als voor het team.”

Kees Jansen Studieleider Geo Media & Design, Aeres Hogeschool Almere

Joel Sutton Geodomein“We had two enlightening hours with our MT and Roosmarijn in this Map your team tour session. It was brilliant stuff. We found it was very revealing. We are eager to learn more about each team members’ profile so we better understand what to expect and how to communicate with each other.”

Joel Sutton Chief Executive Officer, Cloud Spa

© 2019 Geodomein

Volg ons

0850602158

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum