Bestel jouw exemplaar

You are a Genius

Over het boek

Heb jij wel eens dat je weg overweldigd lijkt te zijn door obstakels? Of Heb jij het gevoel dat jouw levensvisie onbereikbaar lijkt? Dan kan het zijn dat je je aangeboren talenten of je superkrachten nog niet ontdekt hebt. Het boek “You are a Genius” gaat over het ontdekken van de genie in jezelf. Als je die hebt gevonden dan wordt het pad naar het realiseren van je levensvisie duidelijker met als gevolg dat je lekker in je vel zit en straalt bij de dingen die je doet.

In het boek ‘YOU ARE A GENIUS’ zijn 19 wereldwijde innovators samengebracht die hun inspirerende verhalen delen over hoe ze de ware genie in zichzelf hebben ontdekt en hun flow hebben gevonden. Mooie kwetsbare verhalen over hoe ze een vreugdevol, rijk, doelgericht leven hebben weten te creëren met een zinvolle bijdrage.

Roosmarijn haar verhaal is geselecteerd voor publicatie naast 18 andere inspirerende mannen en vrouwen. Elk hoofdstuk is een juweeltje dat je nieuwe inzichten geeft in je aangeboren talenten, je superkrachten en uiteindelijk over de genie in jezelf.

Bestel je boek hier
Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Roosmarijn is een creatieve, enthousiaste en systemische veranderaar. Zij is de oprichter en CEO van Geodomein. Na een technische opleiding heeft zij zich verder verdiept in het samenwerken binnen teams en organisaties, en weet zij individuele professionals te inspireren en motiveren om vanuit hun talent, passie en doelen te werken.

Scroll naar boven