Ons team

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Master Trainer & 'Creator'

Roosmarijn haar doel is om leiders die willen veranderen te veranderen om systemen te verschuiven en ogen te laten stralen. Zij is de oprichter van Geodomein, een internationaal trainingsbedrijf. Geodomein richt zich op het veranderen van systemen van organisaties van binnenuit door belangrijke spelers in teams te begeleiden met strategische transformatie programma’s. Sinds 2013 heeft Geodomein gewerkt met senior professionals en hun teams in Nederland, België en Engeland. Ze is gecertificeerd als Master Trainer en als Systeem Opsteller, is schrijver en spreker en heeft verschillende team programma’s en spellen gecreëerd. Voordat ze Geodomein oprichtte had Roosmarijn verschillende functies in bedrijven en organisaties op internationaal niveau. Als redacteur van Reed Business (Elsevier) jaagde ze wereldwijd op de beste verhalen in technologische niches en leidde ze het ideale team vanuit het MT. Als projectmanager in organisaties beïnvloedde ze beslissers en beleidsmakers. Roosmarijn woont in Goutum met haar man en twee kinderen.
Jan Everts

Jan Everts

Business Coach & 'Mechanic'

Jan’s doel is om het beste uit individuen en / of teams te halen. ‘Ontwikkel jezelf met passie’ is zijn slogan. Als trainer bij Geodomein heeft hij impact op mensen en start hij een transformatieproces op naar levenslange persoonlijke ontwikkeling. Bij het werken met teams zoekt hij naar manieren om goed presterende teams te creëren zonder het persoonlijke beeld van elk teamlid te verliezen. Hij begeleidt op een ontspannen en persoonlijke manier. No-nonsense, confronterend met compassie en humor. Voordat hij zijn coaching, training & consultancy bedrijf oprichtte, bekleedde Jan verschillende management en projectmanagement functies bij ING. Als HR-expert en gecertificeerd coach, coachte hij jonge talenten en begeleidde hij intervisiesessies binnen de ING Talent Development-programma’s. Jan woont in Baarn met zijn vriendin en hun vier kinderen.
Marco Prins

Marco Prins

Adviseur & 'Supporter'

Marco is communicator. Naast dat hij als partner van Roosmarijn steun en toeverlaat is, helpt hij het hele team te focussen. Zodat we alles wat we doen, altijd doen met de intentie van onze klant op de eerste plaats.
Marlon Slob

Marlon Slob

Personal assistant & 'Trader'

Marlon is onze rustige rots in de branding. Met haar goede gevoel voor timing zorgt ze voor onze planning en organisatie, zodat alles soepel verloopt. Ze verzorgt de verbindingen met onze relaties altijd servicegericht. Ze is evenwichtig, nuchter en neem de tijd voor je.
Charlotte Hovenier

Charlotte Hovenier

Designer met een passie voor educatie & 'Trader'

Charlotte, student Geo media & design, houdt zich bezig met de vormgeving van Geodomein. Vanuit haar studie heeft ze geleerd om informatie om te kunnen zetten naar bruikbare visuals. Zij is gebalanceerd, observerend en staat met beide benen op de grond.
Sebastiaan van der Meer

Sebastiaan van der Meer

Ambassadeur & 'Accumulator'

Sebastiaan houdt ons op ons pad. Van alle plannen weet hij welke de beste zijn en wanneer het juiste moment is. Hij helpt ons te leren door te meten en te observeren. Als geen ander brengt hij overzicht in alle systemen.
Martijn Haan

Martijn Haan

Team / Agile Coach & 'Star'

Martijn is ervaren teamcoach & gecertificeerd LEAN Black Belt en Scrummaster. Hij werkt op het snijvlak van mensen en processen. Hij is goed in de intuïtieve methode van opstellingen en in het openen van harten bij teams en organisaties. Martijn kijkt hij bij teams naar dat wat er nog niet gezien is in de onderstroom en brengt hen in beweging. Als ‘Star’ wil hij vooral graag doen en is hij van mening dat teams al doende leren.

Gerard Burgering

Gerard Burgering

'Star'

Lid buitengewoon bijzondere raad die de directie en het team van Geodomein gevraagd en ongevraagd advies geeft.
Hans Haring

Hans Haring

'Mechanic'

Lid buitengewoon bijzondere raad die de directie en het team van Geodomein gevraagd en ongevraagd advies geeft.
Jij?

Jij?

Ben jij onze nieuwe team lid of lid van onze buitengewoon bijzondere raad?

Ook onze twinkle master worden?

Heb je interesse om net als ons team ‘Twinkle Master’ te worden en elke dag bezig te zijn om anderen te laten stralen? Neem dan contact met ons op!

© 2019 Geodomein

Volg ons

0850602158

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum