Ons team

Geodomein Roosmarijn

Roosmarijn Haring

CEO & ‘Creator’

Onze Chief Executive Officer heeft de leiding over het bedrijf. Roosmarijn is tevens de oprichter en heeft zich als doel gesteld 100.000 mensen te laten stralen doordat zij werk doen wat ze leuk vinden. Zij is de ontwikkelaar van onze workshops, spellen en producten en is verantwoordelijk voor de visie, het uitzetten van de strategie en de  investeringsbeslissingen,  zodat Geodomein haar doelstellingen bereikt. Ze biedt begeleiding en middelen aan het team en denkt in oplossingen. Roosmarijn is gecertificeerd Master Trainer, Systeem Opsteller, International Best Selling Author en spreker.

Marlon Geodomein

Marlon Slob

COO & ‘Trader’

Onze Chief Operations Officer is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de organisatie van het bedrijf. Marlon rapporteert rechtstreeks aan de CEO, is haar rechterhand en Personal Assistant. Ze is een rustige rots in de branding, is nuchter en is service gericht. Met haar goede gevoel voor timing zorgt ze voor de planning en organisatie, zodat alles soepel verloopt. Voor onze relaties is zij vaak het eerste contact waarbij ze de tijd neemt om naar je te luisteren.

Sebastiaan Geodomein

Sebastiaan van der Meer

CIO & ‘Accumulator’

Onze Chief Information Officer zorgt voor de (door)ontwikkeling en werking van onze interne en externe systemen, waarbij hij de laatste informatietechnologie in acht neemt en vooral ook de beleving van de gebruiker mee neemt. Sebastiaan analyseert de voordelen die nieuwe technologieën kunnen bieden, identificeert welke het interessantst zijn en evalueert de werking ervan. Hij richt zich op het verbeteren van de efficiëntie en timing van onze processen om effectieve communicatie te garanderen en de organisatie goed te laten functioneren.

Hans Haring Geodomein

Hans Haring

MEC & ‘Mechanic’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Hans heeft een bewezen staat van dienst als oprichter van bedrijven, meervoudig oprichter en geestelijk vader van culturele initiatieven, uitgever, auteur en spreker. Daarnaast is hij actief in de lokale politiek en een voorstander van een transparant bestuur.

Gerard Burgering Geodomein

Gerard Burgering

MEC & ‘Star’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Gerard heeft een bewezen staat van dienst als ondernemer in bedrijfsontwikkeling en marketing en was CEO binnen de Human Resource industrie en medeoprichter van diverse MKB-bedrijven. Daarnaast was hij adviseur voor regionale ontwikkelingsbureaus. Hij is dol op het creëren van nieuwe business en het onderzoeken van kansen binnen de dienstensector.

Marco Prins Geodomein Raad

Marco Prins

MEC & ‘Supporter’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Marco is ons geweten voor onze bedrijfsreputatie, en denkt gevraagd en ongevraagd mee over onze merkstrategieën. Marco focust op de mediarelatie om de merkbekendheid en positieve beeldvorming te garanderen. Hij streeft naar een positieve feedback en gunstige stemming van klanten. Voor ons team is hij een mentor en zorgt hij voor een goede dosis plezier.

Ook onze twinkle master worden?

Geodomein ons team

Heb je interesse om net als ons team ‘Twinkle Master’ te worden en elke dag bezig te zijn om anderen te laten stralen? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar top