Ons team

Roosmarijn Haring Geodomein

Roosmarijn Haring

CEO & ‘Creator’

Onze Chief Executive Officer heeft de leiding over het bedrijf. Roosmarijn is tevens de oprichter en is gepassioneerd over het doel, de visie en de missie van de organisatie. Zij is de ontwikkelaar van onze workshops, spellen en producten en is verantwoordelijk voor het verbinden van het bedrijf met de markt, budgettering, investeringsbeslissingen en het sturen van de strategieën, zodat het zijn doelstellingen bereikt. Ze biedt begeleiding en middelen aan het team en verwijdert obstakels. Voor onze relaties is zij gecertificeerd Master Trainer, Systeem Opsteller, auteur en spreker.

Marlon Slob Geodomein

Marlon Slob

COO & ‘Trader’

Onze Chief Operations Officer is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de organisatie van het bedrijf. Marlon rapporteert rechtstreeks aan de CEO, is haar rechterhand en Personal Assistant. Ze is een rustige rots in de branding, is nuchter en is service gericht. Met haar goede gevoel voor timing zorgt ze voor de planning en organisatie, zodat alles soepel verloopt. Voor onze relaties is zij vaak het eerste contact waarbij ze de tijd neemt om naar je te luisteren.

geodomein nieuw teamlid

Vacature

CCO

Onze Chief Commercial Officer is verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop. Dit doet hij of zij door middel van klantenbinding. Net als de anderen in ons team werkt onze CCO met een eigen promotieplan. Hij of zij voelt zich verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en werkt samen met de CEO aan de verkoopstrategie van ons bedrijf. De CCO streeft naar een positieve feedback en gunstige stemming van klanten. De CCO is extrovert en houdt van kletsen.

Sebastiaan Geodomein

Sebastiaan van der Meer

CIO & ‘Accumulator’

Onze Chief Information Officer zorgt voor de systemen van het bedrijf die gerelateerd zijn aan informatietechnologie op procesniveau, vanuit het oogpunt van planning. Sebastiaan analyseert de voordelen die nieuwe technologieën kunnen bieden, identificeert welke het interessantst zijn en evalueert de werking ervan. Hij richt zich op het verbeteren van de efficiëntie en timing van onze interne processen om effectieve communicatie te garanderen en de organisatie goed te laten functioneren.

Jan Everts Geodomein

Jan Everts

CTO & ‘Mechanic’

Onze Chief Technology Officer houdt toezicht op de ontwikkeling en juiste werking van informatiesystemen vanuit het oogpunt van uitvoering. Hij is verantwoordelijk voor de technische implementatie van nieuwe strategieën en verbetert onze eindproducten. Voor onze klanten is hij gecertificeerd Flow Consultant, coach en HR-expert. ‘Ontwikkel jezelf met passie’ is zijn slogan. Hij begeleidt op een ontspannen en persoonlijke manier.

robert douna

Robert Douna

Stagiair Procesmanager & ‘Dealmaker’

Marco Prins Geodomein

Marco Prins

MEC & ‘Supporter’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Marco is ons geweten voor onze bedrijfsreputatie, en denkt gevraagd en ongevraagd mee over onze merkstrategieën. Marco focust op de mediarelatie om de merkbekendheid en positieve beeldvorming te garanderen. Hij streeft naar een positieve feedback en gunstige stemming van klanten. Voor ons team is hij een mentor en zorgt hij voor een goede dosis plezier.

Hans Haring Geodomein

Hans Haring

MEC & ‘Mechanic’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Hans heeft een bewezen staat van dienst als oprichter van bedrijven, meervoudig oprichter en geestelijk vader van culturele initiatieven, uitgever, auteur en spreker. Daarnaast is hij actief in de lokale politiek en een voorstander van een transparant bestuur.

Gerard Burgering Geodomein

Gerard Burgering

MEC & ‘Star’

Ons Member of the Extraordinary Special Council (lid van de buitengewone bijzondere raad) geeft de CEO gevraagd en ongevraagd advies. Gerard heeft een bewezen staat van dienst als ondernemer in bedrijfsontwikkeling en marketing en was CEO binnen de Human Resource industrie en medeoprichter van diverse MKB-bedrijven. Daarnaast was hij adviseur voor regionale ontwikkelingsbureaus. Hij is dol op het creëren van nieuwe business en het onderzoeken van kansen binnen de dienstensector.

Ook onze twinkle master worden?

Heb je interesse om net als ons team ‘Twinkle Master’ te worden en elke dag bezig te zijn om anderen te laten stralen? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar top