Spoedcursus Verandering Realiseren

Sluit je aan bij Roosmarijn Haring, haar team en community voor de drie weken durende Spoedcursus Verandering Realiseren. Krijg praktische stapsgewijze tips over hoe je je eigen mini-verandering kunt realiseren. Snel, binnen drie weken, met minimale inspanning.

Je leert waar van nature je kracht ligt. Zo kun je gerichte keuzes maken en datgene gaan doen waar je het best in bent en relatief weinig energie voor nodig hebt. Als je jouw talent benut dan zit je lekkerder in je vel en kun je optimale flow beleven.  Om dit te bereiken geven we je concrete tips. Je gaat aan de slag met je persoonlijke canvas voor jouw mini-verandering. Door jouw commitment en onze begeleiding wordt jouw micro-voornemen een eerste stap naar èchte verandering. Zodat jij snel resultaat boekt.

Voor teamleiders, ondernemers en medewerkers

3x1,5 uur in 3 weken
€ 500
1 deelnemer
De spoedcursus kan op elk gewenst moment gestart worden.
Wil je liever een groepstraining? De volgende groepsspoedcursus start in het voorjaar (€299 excl BTW).

Aanmelden binnen een paar minuten!

Mastermind Geodomein

Voor wie is deze spoedcursus geschikt?

Teamleider

Je wilt ontdekken hoe je je team sociaal bij elkaar kunt houden in deze remote periode.

Thuiswerken neonbrand unsplash Geodomein
Ondernemer

Je bent ondernemer en zoekt aanpassingen voor je bedrijf in deze nieuwe tijd.

spoedcursus verandering realiseren
Medewerker

Je mag jezelf bijscholen via e-learning en wilt weten waar je echt blij van wordt.

DOE NU MEE VOOR €299 excl. BTW

5/5
Sarah Versteegh
Sarah VersteeghPsycholoog bij Leestensch Hof centrum voor Zorg en Educatie
Lees verder
Na vele jaren werken twijfelde ik of ik nog wel in het juiste werkveld werkzaam ben, daarom ben ik gestart met de spoedcursus. De cursus en coaching van Roosmarijn hebben mij inzicht gegeven in mijn talent. Tijdens cursus werd op basis van mijn talent profiel concreet uitgelegd waar ik van nature goed in ben. Eenmaal besproken wat mijn talent is, viel het kwartje. Waarom ik het lastig vind om grenzen aan te geven, waarom ik moeite had met de manier van communiceren van een collega en waarom ik vaak leeg thuis kwam. Het is me nu duidelijk waar ik energie van krijg, hoe ik in flow kan komen en hoe ik mijn talent het beste effectief kan inzetten. Het heeft mij vertrouwen gegeven en in beweging gezet. Ik geef nu aan welke taken in leuk vind om te doen, delegeer de taken waar mijn collegae beter in zijn en hierdoor heb ik weer plezier en een betere energiebalans. En ja, het werkveld sluit aan bij mijn talent!

Wat krijg je in de Spoedcursus Verandering Realiseren

Als je meedoet met de drie weken durende cursus dan ontvang je het volgende: 

"Soms kom je mensen op je pad tegen die je meteen diep 'raken'. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Roosmarijn Haring van Geodomein was het meteen 'aan'. Na een lastige periode heeft zij mij in 1 dag vol energie, inspiratie en inzichten weer kunnen laten stralen. Binnenkort start zij weer met het programma 'Verandering Realiseren'. Is jouw innerlijke vuurtje al een tijdje gedoofd? Dan is dit je kans om het weer te laten branden!"
Janine Geodomein
Janine Werlemann
*Sabbatical*

100% Tevredenheidsgarantie

We garanderen onvoorwaardelijk je tevredenheid met de Spoedcursus Verandering Realiseren. Als jij vind dat we je geen waarde hebben gegeven voor je geld, stuur ons dan binnen 48 uur na het einde van de cursus een e-mail en we retourneren het bedrag of bieden je een voucher voor een ander programma, wat jij wilt.

Scroll naar top