Geodomeinkennisbank

Geodomeinkennisbank brengt kennis in kaart

Alles draait om kennis. Boven alles vindt kennisuitwisseling plaats tussen mensen. Als verbinders brengen wij mensen met kennis bij elkaar. Via personele uitwisseling, stages, meeloopdagen, opleidingen en meer. De Geodomeinkennisbank biedt deze dienst aan alle organisaties in het geodomein. Kostendekkend, met een hoog serviceniveau. Wij bouwen continue aan het netwerk en beheren actief alle verzoeken voor uitwisseling.

De Geodomeinkennisbank leidt tot:

  • gebruik van ervaringen van een expert binnen een andere organisatie;
  • uitwisseling van kennis tussen jonge talenten en senior experts;
  • kennisdeling met een oud-collega die inmiddels met pensioen is;
  • toegang tot een schat aan vakinhoudelijke documenten gekoppeld aan auteurs.

Kortom, de Geodomeinkennisbank biedt laagdrempelige toegang tot hoogwaardige kennis.

De Geodomeinkennisbank is een sector breed initiatief en heeft als doelstelling de kennis en ervaring beschikbaar in het geodomein goed en snel vindbaar en beschikbaar te maken en te houden.

 

Kennis en ervaring vindbaar en beschikbaar maken

Ken je dat?

Je hebt een korte inhoudelijke vraag maar geen collega in de buurt die je op gang kan helpen. Of je bent bezig met de samenstelling van een projectteam, en er ontbreekt iemand met expertise op een bepaald gebied. Zomaar twee voorbeelden van problemen die wellicht herkenbaar zijn. De komende jaren worden we hier meer en meer mee geconfronteerd. Veel overheidsorganisaties maken een efficiencyslag door. En daarnaast verliezen ze veel kennis en ervaring doordat collega’s met pensioen gaan.

Tijd voor actie! De Geodomeinkennisbank biedt dankzij nieuwe media laagdrempelig toegang tot personen met de juiste kennis en ervaring in ons geodomein.

sluit aan als organisatie