Een positieve invLoed in de wereld

 

Over Geodomein

De naam Geodomein refereert naar de ‘wereld is jouw domein’. Het is afgeleid van het woord geografie. We leven in een wereld waar zoveel mensen zoekende zijn, terwijl we de mogelijkheid hebben om ieders locatie te bepalen met een mobiele telefoon.

In de wereld van nu is het misschien wel het belangrijkste om te snappen wat jouw plek in de wereld is. Wij helpen jou en je team om jullie route te vinden om een positieve invloed te leveren in de wereld, zodat jouw ogen weer stralen.

Missie

Het is onze missie om jouw ogen weer te laten stralen door je aan te moedigen je talent te vinden, en je flow, je passie en je doel, zodat jij doet wat je leuk vindt en leuk vindt wat je doet.

Visie

Wij hebben één uniek en groot doel voor ogen en dat is dat we eind 2022 in Nederland en België 100.000 paar ogen hebben laten stralen met onze producten en workshops.

Sociale belofte

Voor elk paar ogen dat we laten stralen lichten we een leven op met zonne-energie via B1G1. Je kunt onze score zien op GeniusU.

Kernwaarden

Wij hebben GAVE kernwaarden:

  • Grensverleggend
  • Avontuurlijk
  • Vurig
  • Eigenwijs

Kernkwaliteiten

  • Creatief
  • Enthousiast
  • Inlevingsvermogen

Ons team

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Directeur & 'Creator'

Roosmarijn is naast directeur ook Geodomein Gids. Als team coach zorgt zij voor innovatieve workshops die inspireren. Als consultant zoekt zij creatieve oplossingen voor problemen door te observeren, luisteren, voelen, en daarna te vertalen, verbeteren en veranderen. Altijd met passie.

Marco Prins

Marco Prins

Adviseur & 'Supporter'

Marco is communicator. Naast dat hij als partner van Roosmarijn steun en toeverlaat is, helpt hij het hele team te focussen. Zodat we alles wat we doen, altijd doen met de intentie van onze klant op de eerste plaats.

Marlon Slob

Marlon Slob

Personal assistant & 'Trader'

Marlon is onze rustige rots in de branding. Met haar goede gevoel voor timing zorgt ze voor onze planning en organisatie, zodat alles soepel verloopt. Ze verzorgt de verbindingen met onze relaties altijd servicegericht. Ze is evenwichtig, nuchter en neem de tijd voor je.

Sebastiaan van der Meer

Sebastiaan van der Meer

Ambassadeur & 'Accumulator'

Sebastiaan houdt ons op ons pad. Van alle plannen weet hij welke de beste zijn en wanneer het juiste moment is. Hij helpt ons te leren door te meten en te observeren. Als geen ander brengt hij overzicht in alle systemen.

Jan Everts

Jan Everts

Webcoach & 'Mechanic'

Jan Everts is het online opperhoofd. Hij zorgt er met ons voor dat onze websites technisch naar behoren blijven werken en voorziet ze van de nieuwste snufjes. Jan ziet altijd hoe een systeem verbeterd kan worden en zorgt ervoor dat de gegevens van onze relaties goed beheerd worden.

Charlotte Hovenier

Charlotte Hovenier

Designer met een passie voor educatie & 'Trader'

Charlotte, student Geo media & design, houdt zich bezig met de vormgeving van Geodomein. Vanuit haar studie heeft ze geleerd om informatie om te kunnen zetten naar bruikbare visuals. Zij is gebalanceerd, observerend en staat met beide benen op de grond.

Onze klanten

© 2018 Geodomein

Volg ons

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum