Een positieve invoed in de wereld

 

Over Geodomein

De naam Geodomein refereert naar de ‘wereld is jouw domein’. Het is afgeleid van het woord geografie. We leven in een wereld waar zoveel mensen zoekende zijn, terwijl we de mogelijkheid hebben om zo ongeveer ieders locatie te bepalen met een mobiele telefoon. In de wereld van nu is het misschien wel het belangrijkste om te snappen wat jouw plek in de wereld is. We zijn het eerste Nederlandse bedrijf dat partner is van Talent Dynamics en bevoegd is om jou en je team programma’s te bieden die jullie wereld op zijn kop gaan zetten. Wij helpen jou en je team om jullie route te vinden om een positieve invloed te leveren in de wereld.

Missie

Het is onze missie om mensen hun ogen weer te laten stralen door hen te begeleiden op hun route naar een positieve invloed in de wereld.

Visie

Elke dag doen wat je leuk vindt, dat kan! Ook als je een vaste baan hebt of je gezin moet onderhouden. Je hoeft het alleen maar te doen! Wij willen een wereld creëren waarin teams elke dag datgene kunnen doen waar ze goed in zijn en het liefste doen. Onze producten, workshops en diensten zijn ontwikkeld vanuit de visie dat ieder mens en elke organisatie de kans verdient om zijn of haar plek in de wereld te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat dit leidt tot een betere wereld. Wij zeggen: breng je toekomst in kaart!

Kernwaarden

Wij hebben GAVE kernwaarden:

  • Grensverleggend
  • Avontuurlijk
  • Vurig
  • Eigenwijs

Kernkwaliteiten

  • Creatief
  • Enthousiast
  • Inlevingsvermogen

Ons team

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Directeur & 'Creator'

Roosmarijn is naast directeur ook Geodomein Gids. Als team coach zorgt zij voor innovatieve workshops die inspireren. Als consultant zoekt zij creatieve oplossingen voor problemen door te observeren, luisteren, voelen, en daarna te vertalen, verbeteren en veranderen. Altijd met passie.

Geert-Bart van Weeghel

Geert-Bart van Weeghel

Spreker & 'Supporter'

Geert-Bart is onze motivator. Als coach & spreker is het zijn talent om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken. Hij helpt ons team groeien en bloeien en zorgt ervoor dat we alles wat we doen altijd doen met de intentie van onze klant op de eerste plaats. Daarnaast is Geert-Bart ook Geodomein Gids.

Marlon Slob

Marlon Slob

Personal assistant & 'Trader'

Volgt snel!

Sebastiaan van der Meer

Sebastiaan van der Meer

Ambassadeur & 'Accumulator'

Sebastiaan houdt ons op ons pad. Van alle plannen weet hij welke de beste zijn en wanneer het juiste moment is. Hij helpt ons te leren door te meten en te observeren.

Jan Everts

Jan Everts

Webcoach & 'Mechanic'

Jan Everts is het online opperhoofd. Hij zorgt er met ons voor dat onze websites technisch naar behoren blijven werken en voorziet ze van de nieuwste snufjes. Daarnaast is Jan ook Geodomein Gids.

Charlotte Hovenier

Charlotte Hovenier

Designer met een passie voor educatie & 'Trader'

Charlotte, student Geo media & design, houdt zich bezig met de vormgeving van Geodomein. Vanuit haar studie heeft ze geleerd om informatie om te kunnen zetten naar bruikbare visuals. Zij is gebalanceerd, observerend en staat met haar beide benen op de grond.

Onze klanten

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

Partner van Talent Dynamics