Een positieve impact in de wereld

Over Geodomein

De naam Geodomein refereert naar de ‘wereld is jouw domein’. Het is afgeleid van het woord geografie. We leven in een wereld waar zoveel mensen zoekende zijn, terwijl we de mogelijkheid hebben om zo ongeveer ieders locatie te bepalen met een mobiele telefoon. In de wereld van nu is het misschien wel het belangrijkste om te snappen wat jouw plek in de wereld is. We zijn het eerste Nederlandse bedrijf dat partner is van Talent Dynamics en bevoegd is om jou en je team programma’s te bieden die jullie wereld op zijn kop gaan zetten. Wij helpen jou en je team om jullie route te vinden om een positieve impact te leveren in de wereld.

Missie

Het is onze missie om mensen hun ogen weer te laten stralen door hen te begeleiden op hun route naar een positieve impact in de wereld.

Visie

Elke dag doen wat je leuk vindt, dat kan! Ook als je een vaste baan hebt of je gezin moet onderhouden. Je hoeft het alleen maar te doen! Wij willen een wereld creëren waarin teams elke dag datgene kunnen doen waar ze goed in zijn en het liefste doen. Onze producten, workshops en diensten zijn ontwikkeld vanuit de visie dat ieder mens en elke organisatie de kans verdient om zijn of haar plek in de wereld te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat dit leidt tot een betere wereld. Wij zeggen: breng je toekomst in kaart!

Kernwaarden

Wij hebben GAVE kernwaarden:

  • Grensverleggend
  • Avontuurlijk
  • Vurig
  • Eigenwijs

Kernkwaliteiten

  • Creatief
  • Enthousiast
  • Inlevingsvermogen

Ons team

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Directeur & 'Creator'

Roosmarijn is naast directeur ook Geodomein Gids. Als coach & consultant is zij altijd bezig met observeren, luisteren, voelen, vertalen,  verbeteren en veranderen.  Liefst steeds weer anders. Altijd met passie. Roosmarijn is Drs. in de fysische geografie.
Charlotte Hovenier

Charlotte Hovenier

Stagiair & 'Trader'

Charlotte, student Geo media & design, loopt voor een half jaar stage bij het Geodomein. Vanuit haar studie heeft ze geleerd om informatie om te kunnen zetten naar bruikbare visuals. Zij is gebalanceerd, observerend en staat met haar beide benen op de grond.

Jan Everts

Jan Everts

Webcoach & 'Mechanic'

Jan Everts is het online opperhoofd. Hij zorgt er met ons voor dat onze websites er naar behoren blijven werken en er fris uit zien. Daarnaast is Jan ook Geodomein Gids.

jij?

jij?

Ben jij ons nieuwe teamlid? Wij zoeken een Virtueel Assistent!

Onze klanten

© 2017 Geodomein

Volg ons

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

Huizumerlaan 4

8932 PB Leeuwarden

Partner van Talent Dynamics