Onze gidsen

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Flow Consultant & 'Creator'

Roosmarijn is ervaren coach & gecertificeerd Flow Consultant voor Talent Dynamics & Wealth Dynamics. Als team coach zorgt zij voor innovatieve workshops die inspireren. Als consultant zoekt zij creatieve oplossingen voor problemen door te observeren, luisteren, voelen, en daarna te vertalen, verbeteren en veranderen. Als ‘Creator’ brengt ze graag chaos in jouw orde om vanuit die chaos prikkelende doelen te vinden zodat jij verder kunt komen dan je had gedacht.

Geert-Bart van Weeghel

Geert-Bart van Weeghel

Coach & 'Supporter'

Geert-Bart ondernemer, spreker en coach met veel ervaring. Het is zijn talent om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken, zodat zij (op werkgebied) tot bloei komen. Hij gebruikt hiervoor praktisch toepasbare methodes die afgestemd zijn op het publiek. Met zijn Supporter profiel gaat leiding geven aan teams hem natuurlijk af. Hij is zeer goed in netwerken en gebruikt zijn contacten om de juiste mensen met elkaar te verbinden.
Martijn Haan

Martijn Haan

Team / Agile Coach & 'Star'

Martijn is ervaren teamcoach & gecertificeerd LEAN Black Belt en Scrummaster.
Hij werkt op het snijvlak van mensen en processen. Hij is goed in de intuïtieve methode van opstellingen en in het openen van harten bij teams en organisaties. Als Geodomein Gids kijkt hij bij teams naar dat wat er nog niet gezien is in de onderstroom en brengt hen in beweging. Als ‘Star’ wil hij vooral graag doen en is hij van mening dat teams al doende leren.

Jan Everts

Jan Everts

Business Coach & 'Mechanic'

Jan is ervaren coach & Business Process Manager. Hij maakt complexe materie begrijpelijk met daarbij altijd het einddoel voor ogen. Jan is goed in het verbeteren van systemen, dingen simpel maken en heeft zowel oog voor details als het grote creatieve geheel. Als Geodomein Gids ondersteunt hij programma’s en teams.
Als ‘Mechanic’ brengt hij graag orde in de chaos om het beste systeem neer te zetten.

Jij?

Jij?

Ben jij onze nieuwe gids?

Geodomein gids worden?

Heb je interesse om Geodomein gids te worden? Neem contact met ons op!

Binnenkort starten we ons coole coach-de-coaches Geodomein Gids programma. Zorg dat je er bij bent.

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

Partner van Talent Dynamics