Ons team

Roosmarijn Haring

Roosmarijn Haring

Flow Consultant & 'Creator'

Roosmarijn is ervaren coach & gecertificeerd Flow Consultant voor Talent Dynamics & Wealth Dynamics. Als team coach zorgt zij voor innovatieve workshops die inspireren. Als consultant zoekt zij creatieve oplossingen voor problemen door te observeren, luisteren, voelen, en daarna te vertalen, verbeteren en veranderen. Als ‘Creator’ brengt ze graag chaos in jouw orde om vanuit die chaos prikkelende doelen te vinden zodat jij verder kunt komen dan je had gedacht.

Marco Prins

Marco Prins

Adviseur & 'Supporter'

Marco is communicator. Naast dat hij als partner van Roosmarijn steun en toeverlaat is, helpt hij het hele team te focussen. Zodat we alles wat we doen, altijd doen met de intentie van onze klant op de eerste plaats.

Jan Everts

Jan Everts

Business Coach & 'Mechanic'

Jan is ervaren coach & Business Process Manager. Hij maakt complexe materie begrijpelijk met daarbij altijd het einddoel voor ogen. Jan is goed in het verbeteren van systemen, dingen simpel maken en heeft zowel oog voor details als het grote creatieve geheel. Als Geodomein Gids ondersteunt hij programma’s en teams.
Als ‘Mechanic’ brengt hij graag orde in de chaos om het beste systeem neer te zetten.

Marlon Slob

Marlon Slob

Personal assistant & 'Trader'

Marlon is onze rustige rots in de branding. Met haar goede gevoel voor timing zorgt ze voor onze planning en organisatie, zodat alles soepel verloopt. Ze verzorgt de verbindingen met onze relaties altijd servicegericht. Ze is evenwichtig, nuchter en neem de tijd voor je.

Charlotte Hovenier

Charlotte Hovenier

Designer met een passie voor educatie & 'Trader'

Charlotte, student Geo media & design, houdt zich bezig met de vormgeving van Geodomein. Vanuit haar studie heeft ze geleerd om informatie om te kunnen zetten naar bruikbare visuals. Zij is gebalanceerd, observerend en staat met beide benen op de grond.

Sebastiaan van der Meer

Sebastiaan van der Meer

Ambassadeur & 'Accumulator'

Sebastiaan houdt ons op ons pad. Van alle plannen weet hij welke de beste zijn en wanneer het juiste moment is. Hij helpt ons te leren door te meten en te observeren. Als geen ander brengt hij overzicht in alle systemen.

Martijn Haan

Martijn Haan

Team / Agile Coach & 'Star'

Martijn is ervaren teamcoach & gecertificeerd LEAN Black Belt en Scrummaster.
Hij werkt op het snijvlak van mensen en processen. Hij is goed in de intuïtieve methode van opstellingen en in het openen van harten bij teams en organisaties. Als Geodomein Gids kijkt hij bij teams naar dat wat er nog niet gezien is in de onderstroom en brengt hen in beweging. Als ‘Star’ wil hij vooral graag doen en is hij van mening dat teams al doende leren.

Gerard Burgering

Gerard Burgering

Star

Hans Haring

Hans Haring

Mechanic

Jij?

Jij?

Trader

Ben jij onze nieuwe commissaris?

Jij?

Jij?

Ben jij onze nieuwe gids?

Geodomein gids worden?

Heb je interesse om Geodomein gids te worden? Neem contact met ons op!

Binnenkort starten we ons coole coach-de-coaches Geodomein Gids programma. Zorg dat je er bij bent.

© 2018 Geodomein

Volg ons

0850602158

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum