ONLINE SAMENWERKEN ÈN SAMEN THUISWERKEN

Van crisis naar kans in de drie weken durende

Spoedcursus Verandering Realiseren

met Roosmarijn Haring, CEO van Trainingsorganisatie Geodomein – specialist in team samenwerking, en zelf onderdeel van een zelfsturend en virtueel team

Of kies direct voor een van de deelopties:

Online samenwerken of Samen thuiswerken

Waar je eerst aan het rennen en vliegen was voor klanten, collega’s en opdrachtgevers zit je nu thuis. Opeens is je gezin je team. Meer dan ooit moet je voor jezelf zorgen en voor jouw gezondheid en dat van je gezin of naasten. Hoe hou je rekening met elkaar? En hoe blijf je ondertussen op afstand goed samenwerken met je collega’s? Voorheen was werk werk en thuis thuis. Maar grenzen vervagen nu. Pas als jij lekker gaat, dan kun je er zijn voor een ander. Dit is het moment om stil te staan bij jezelf. 

Als je thuis werkt, dan is NU het moment

Als je nog niet getroffen bent door de Coronacrisis, de beurscrash en de dreigende wereldwijde recessie, dan kan dat nog komen. Dit is het moment om actie te ondernemen als je jezelf één van deze vragen stelt:

 • Hoe kan ik het thuiswerken met mijn gezin volhouden?
 • Hoe kan ik op afstand in goed vertrouwen samenwerken met mijn collega's?
 • Hoe kan ik nu alles stilstaat deze kans benutten en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling?

Online samenwerken

De praktische problemen van het thuiswerken zijn opgelost. Je weet nu: online samenwerken vergt een andere vorm van contact. Na de eerste commotie heb je voorzichtig een modus gevonden. Meer dan ooit moet je nu vertrouwen op je collega’s. Dat ze doen wat ze zeggen. Je kunt niet monitoren hoe het gaat. Hoe hou je samen de teamspirit hoog? Je hebt tijd voor reflectie: “Na deze crisis kunnen we niet gewoon weer verdergaan zoals we altijd deden.”

Samen thuiswerken

Je kantoorleven heeft zich verplaatst naar je huiskamer. Opeens is je gezin je team. Eerst was het nog leuk, je kreeg meer werk gedaan thuis. Met je partner thuiswerken was een gezonde uitdaging. Of je partner heeft een vitaal beroep. Met de kinderen thuis heb je er een fulltime baan bij. Je maakt je werkuren tussen het schoolwerk door, in de avonden en in de weekenden. Grenzen vervagen. Hoe zorg je voor een balans tussen je Gezin BV en je werk?

Roosmarijn Haring heeft zelf tot drie keer toe moeten falen voor ze ontdekte hoe ze een virtueel en zelfsturend team kon bouwen, waarna ze de afgelopen jaren circa 760 teamspelers van verschillende organisaties en bedrijven in Nederland, België en Engeland heeft geleerd hoe ze vertrouwen konden opbouwen en in flow konden samenwerken. 

Sluit je aan bij Roosmarijn en haar team en community voor de drie weken durende Spoedcursus Verandering Realiseren. Krijg ​praktische stapsgewijze tips over hoe je je collega’s kunt vertrouwen en op hen kunt bouwen, terwijl je zelf thuis werkt met je gezin in moeilijke tijden.

Wat ga je leren in de SPOEDCURSUS VERANDERING REALISEREN?

 • WEEK 1: Breng jezelf in kaart
  Je leert waar van nature je kracht ligt. Zo kun je gerichte keuzes maken en datgene gaan doen waar je het best in bent en relatief weinig energie voor nodig hebt. Als je jouw talent benut dan zit je lekkerder in je vel en kun je optimale flow beleven.  Je kunt je collega's vertellen daar waar ze jou kunnen ondersteunen. Zo werk je lekker samen en leg je de basis voor een remote en zelfsturend team.
 • WEEK 2: Breng je flow in kaart
  Als je flow ervaart dan gaat alles als vanzelf en heb je aan het einde van de dag nog energie over. Wij berekenen jouw flow score en geven concrete tips om meer in flow te komen. Je denkt na over wat je het liefste doet, wat de wereld nodig heeft, waar je goed in bent en waar je voor betaald kan worden.
 • WEEK 3: Breng je mini-verandering in kaart
  Je vult je persoonlijke canvas in voor jouw mini-verandering. Door jouw commitment in het gezamenlijke logboek te plaatsen zet je de groep in als stok achter de deur. Zo kun je jouw micro-voornemen inzetten en tot èchte verandering komen.

Alle deelnemers aan de Spoedcursus ontvangen een voucher ter waarde van €300 korting op het eerstvolgende Jaarprogramma Verandering Realiseren dat in mei 2020 van start gaat.

DOE NU MEE VOOR €299 excl. BTW

De volgende intake start op 6 april 2020

Wie zou er mee moeten doen?

Een teamleider

Je wilt ontdekken hoe je je team sociaal bij elkaar kunt houden in deze remote periode.

Thuiswerken neonbrand unsplash Geodomein
Een (noodgedwongen) thuiswerker

Je bent ondernemer of medewerker en bent nu opeens ook thuisonderwijzer voor je kids.

spoedcursus verandering realiseren
Een medewerker

Je hebt tijd voor reflectie en mag jezelf bijscholen via e-learning. Je wilt weten waar je echt blij van wordt.

OF kies alleen voor: ONLINE SAMENWERKEN

talent dynamics NL programmas

Alle mensen die in de afgelopen jaren een Talent Dynamics test hebben gedaan via Geodomein krijgen eenmalig individueel gratis toegang tot een live toelichting*.

*Alleen als je op individuele basis besluit mee te doen. Voor teams kunnen we op verzoek een op maat aanbieding leveren. 

Talent test plus KOSTELOOS online toelichting

 • Ontvang je gepersonaliseerde rapportage van 32 pagina's in het Nederlands.
 • Toegang tot onze flow test om maandelijks je flow te scoren
 • Deelname aan live online toelichting van 1 uur in april 2020*

  *Wil je liever een persoonlijke toelichting? Dat kan, deze is zoals altijd beschikbaar voor €315 excl.BTW
"Ik heb mijn teamleden een talent test met persoonlijke online toelichting aangeboden. Bij bepaalde werkzaamheden wordt nu bewust een bepaalde werknemer betrokken. Simpelweg omdat dat past bij zijn of haar profiel! Wat ik heel verrassend vind, is dat sommige teamleden nu letterlijk aangegeven dat ze in bepaalde werkzaamheden simpelweg niet zo goed zijn! Zeker voor enkele was dit voorheen ‘not done’ om te zeggen. Kortom; de samenwerking is verbeterd, de onderlinge verstandhouding en uiteindelijk de algehele sfeer binnen het team."
Peter Bekkers Geodomein
Peter Bekkers
Teammanager Gemeente Tilburg

OF kies alleen voor: SAMEN THUISWERKEN

Persoonlijke 1-op-1 sessie voor jullie twee

 • Ontvang twee gepersonaliseerde rapportages van 32 pagina's voor 2 volwassenen.
 • Toegang tot onze flow test om maandelijks je flow te scoren
 • Deelname aan live online toelichting van 1 uur in april 2020
 • Op maat online talent toelichting van 1 uur voor jouw en je levenspartner* (*aanvullend kunnen kinderen boven 9-11 jaar ook getest worden)
“Leuk joh, dit is een van de beste investeringen die ik in mijn relatie kon doen! Ik weet nu dat mijn vrouw en ik hetzelfde talent hebben en dat we het licht op elkaar moeten schijnen in plaats van ieder op zichzelf”
Jon
Vestigingsdirecteur

Wat krijg je in de Spoedcursus Verandering Realiseren

Als je meedoet met de drie weken durende cursus dan ontvang je het volgende: 

 • 1. Jouw talent in kaart
  Allereerst krijg je inzicht in je eigen talent. Je ontvangt een gepersonaliseerde rapportage van 32 pagina's. Dit geeft je duidelijke aanwijzingen over wat je talent is, wat je sterktes zijn en je uitdagingen, je successen en je de zaken waar je op moet letten.
 • 2. Live toelichting
  Drie wekelijkse live sessies elke donderdag waarbij Roosmarijn jouw belangrijkste vragen beantwoord, op de donderdagen 16 april, 23 april en 30 april.
 • 3. Veilig terugkijken
  Alle video's zijn terug te kijken via ons Teams platform, alle data wordt in Europa opgeslagen, volledig volgens de AVG-voorwaarden. Zo kun je dat wat je geleerd hebt zelf terugkijken en daarna uitleggen aan je team of gezin.
 • 4. Inzicht in jouw mate van flow
  Als je flow ervaart dan gaat alles als vanzelf en heb je aan het einde van de dag nog energie over. Wij berekenen jouw flow score en geven concrete tips om meer in flow te komen. Je denkt na over wat je het liefste doet, wat de wereld nodig heeft, waar je goed in bent en waar je voor betaald kan worden.
 • 5. Een landelijke community: Talent Dynamics Nederland
  Maak deel uit van Nederlands' toonaangevende snel groeiende talent groep van verander gezinde leiders, +125 man/vrouw die bereid zijn elkaar te helpen.
 • 6. Breng je mini-verandering in kaart
  Je vult je persoonlijke canvas in voor jouw mini-verandering. Door jouw commitment in het gezamenlijke logboek te plaatsen zet je de groep in als stok achter de deur. Zo kun je jouw micro-voornemen inzetten en tot èchte verandering komen.
 • 7. Een persoonlijk online navigatie gesprek van 30 minuten
  De cursus geeft je recht op een persoonlijk gesprek met één van onze gidsen, die jou in deze wereld van informatie overload navigeert naar de volgende stap die jij kunt nemen op basis van jouw huidige situatie.

Alle opties voor je op een rij:

Online Samenwerken

Hoe blijf je goed samenwerken op afstand met je collega’s? Wat is jouw talent en hoe kun je zelf lekker in je flow zitten en je collega’s er op vertrouwen dat zij de dingen doen die jullie hebben afgesproken? Ontdek je eigen talent.

Ontvang:

 • Talent test rapportage
 • Maandelijkse flow test
 • Live online toelichting

Tijdinvestering: 1 uur online

Samen Thuiswerken

Hoe maak je de verdeling met je partner nu je samen thuis werkt of de ander een vitaal beroep heeft? Samen ben je opeens een team, meer en anders dan anders, en 24/7. Jullie moeten het nu als team oplossen. (Her)ontdek de samenwerking.

Ontvang:

 • Talent test rapportage
 • Maandelijkse flow test
 • Live online toelichting
 • Op maat persoonlijke toelichting voor 2

Tijdinvestering: 2 uur online

Spoedcursus Verandering

Je ritme is weg, je dagritme verstoord. Alles is prioriteit geworden. Je vult je dag met activiteiten in plaats van met actie. Je reflecteert op jezelf. Jij wilde verandering. Dit is het moment.

Ontvang:

 • Talent test rapportage
 • Maandelijkse flow test
 • 3 x live online groepssessie
 • Veilig coaching sessies terugkijken
 • Toegang tot landelijke community
 • Je mini-verandering in kaart
 • Persoonlijk online navigatie gesprek

Tijdinvestering: 4 uur online

100% Tevredenheidsgarantie

We garanderen onvoorwaardelijk je tevredenheid met de Spoedcursus Verandering Realiseren. Als jij vind dat we je geen waarde hebben gegeven voor je geld, stuur ons dan binnen 48 uur na het einde van de cursus een e-mail en we retourneren het bedrag of bieden je een voucher voor een ander programma, wat jij wilt.

Scroll naar top