Nieuwe jaarprogramma’s | persoonlijk leiderschap

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Nieuwe jaarprogramma’sAuthentiek-leiderschap-voor-getalenteerde-vrouwen-1

Geodomein bestaat 5 jaar en heeft zich in de loop van de jaren van 1-mans Consultancy getransformeerd tot volwaardige Trainingsorganisatie met een team. Samen hebben wij maar één groot doel en dat is dat we in 2022 de ogen van 100.000 mensen hebben laten stralen doordat ze werk doen wat ze leuk vinden.

Om dit doel te bereiken lanceren we twee nieuwe jaarprogramma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap en organiseren we vrijblijvende kennismakingssessies in het land.

Verkorte route: Ik wil me direct inschrijven voor een kennismakingssessie.

Talent

Het eerste jaarprogramma richt zich op het ontwikkelen van jou in je team. Ideaal voor teamleden die zien dat er wat moet veranderen en handvatten zoeken om dit aan te pakken. Het tweede jaarprogramma richt zich op vrouwen en hun unieke talent. Ideaal voor vrouwelijke managers die hun authentieke leiderschap verder willen ontwikkelen.

Bij training en ontwikkeling is verschil in talent belangrijk. Omdat wij vinden dat voor een gezonde organisatie ook diversiteit van mannen en vrouwen nodig is leveren we in samenwerking met ATAIRU een jaarprogramma dat zich specifiek richt op vrouwen.

Diversiteit

In elk team is er sprake van een bepaalde groepsdynamiek. Mannen en vrouwen hebben nu eenmaal een eigen dynamiek in je team en in de organisatie. De verschillen tussen mannen en vrouwen spelen mee bij het teamgedrag. Gemengde teams presteren beter dan teams die vooral bestaan uit mannen en mogelijk ook beter dan teams met een meerderheid van vrouwen, zo bleek enkele jaren geleden  al uit promotieonderzoek van Sander Hoogendoorn.

Jaarprogramma 1Producing change

Verandering Realiseren voor teamleden

Voor wie: teamleden; medewerkers, adviseurs, beginnende managers en ondernemers die een team hebben of willen

Zie jij dat er iets moet veranderen in jouw team of organisatie of is er een veranderopgave? Kortom, sta je te popelen om dit aan te pakken en wil je ontdekken hoe?

Bij dit jaarprogramma breng je eerst jezelf in kaart: wat zijn jouw talenten, passies en doelen? Vervolgens gaat iedereen in de groep aan de slag om zijn of haar visie in kaart te brengen. Daarna kijken we naar het talent en samenwerking in je team. In de tweede fase kijken we naar jou en je team in het systeem van jouw organisatie. Dan elimineren we eventuele blokkades en werk jij aan het ontwikkelen van jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

Bekijk het programma hier. Dit programma begint één dag eind november en gaat vol van start met het maken van je visie in januari.

Jaarprogramma 2

Authentiek Leiderschap voor vrouwen

Voor wie: vrouwen; middel managers, adviseurs, teamleiders en ondernemers

Krijg jij alles voor elkaar ook al gaat dat soms ten koste van jezelf, je gezin of je gezondheid? Wees eens eerlijk tegen jezelf: hoe staat het met jouw stress niveau? Ben jij getalenteerd en vastberaden om het verschil te maken? Kortom, wil jij je authentieke leiderschap ontwikkelen?

Bij dit jaarprogramma werk je in een kleine setting en identificeer je je authentieke zelf en (her)zie je je pad naar duurzaam succes, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Hier kijken we naar je meest beperkende patronen in je hersenen en worden eerdere innerlijke ervaringen en percepties getransformeerd. We werken aan jouw leiderschapscapaciteit om samen te werken met anderen en anderen op natuurlijke wijze te motiveren.

Bekijk het programma hier. Dit programma start in februari.

Overige programma’sverbinder geodomein

Naast deze twee jaarprogramma’s hebben we ook nog het gebruikelijke aanbod aan programma’s. Dat vind je hier.

 

Kennismakingssessies

Omdat wij werken vanuit gevoel vinden wij het belangrijk dat het goed voelt, voor je besluit om deel te nemen aan één van onze programma’s. Daarom hebben we in Nederland en België 7 kennismakingssessies waar je kunt ervaren wat het is om op een andere manier naar je eigen talent te kijken.

Mijn wereld stond op zijn kop toen ik vorig jaar een papiertje voor mijn neus kreeg met mijn talent. Hierdoor kon niet alleen ik me ontwikkelen, maar transformeerde Geodomein zich ook tot organisatie met team.

Niet iedereen kan meedoen. Wij investeren tijd en geld in de aanwezigen en verwelkomen je graag als je voldoet aan één of meer van de volgende voorwaarden:

  • Je wilt verandering brengen en bent bereid zelf ook te veranderen;
  • Je staat ervoor open te ontdekken of één van de programma’s wat voor jou zou kunnen zijn;
  • Je wil beter samenwerken in je team;
  • Je werkt in een team, bent beginnend manager, middel manager of zelfstandig ondernemer met een team (of team wens);
  • Je bent manager, directeur of HR specialist en wilt dat je medewerkers zich verder ontwikkelen.

Zo zorgen we ervoor dat we kennismaken met de mensen voor wie onze programma’s zijn gecreëerd. Hier vind je de data van de kennismakingssessies.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top