Ik beweeg mensen

Roosmarijn Haring in Liwwadders

Ik beweeg mensen 

“Dat verbindende werk kwam door de coronacrisis in één klap stil te liggen. ‘Mijn business Geodomein – de wereld is jouw domein – viel stil. Mensen wilden niet meer veranderen, want er was een verandering gaande die groter was dan de mens. Voor mezelf dacht ik toen: ik moet in een flow blijven om datgene te doen wat ik altijd doceerde. Vandaar dat ik me met alle kracht op het schilderen heb geworpen. Dankjewel Corona! Wat ik altijd al tegen mezelf zei: ‘ik zou wel wat meer tijd in het schilderen willen steken’, kon ik nu effectueren. Er stond een betere balans.”

Zo is te lezen in het bijgaand artikel in de krant.

“Hoe gaat het dan nu met Geodomein en met jou?” – kreeg ik van veel mensen te horen toen ik het artikel deze week publiceerde op LinkedIn.

– Nou het heeft wel een hele transformatie bij mij teweeg gebracht. Je kunt er meer over horen in deze podcast waarin journalist Andries Veldman mij interviewt.

Hierin vertel ik over mijn schilderwerk, over het Noord-Hollandse schildersdorp Bergen, over wonen in Friesland en over mijn werk als organisatieadviseur voor Geodomein en de trainingstak ANOROC Academy.

Voor wat betreft mijn kunst

☞ Mijn solo expositie is nu te bezichtigen bij Grand Café Z in Leeuwarden, Zaailand 106, Leeuwarden, geopend tijdens kantoortijden (openbaar entree).

☞ De schilderijen, waaronder kleine werken als kerstcadeau zijn te vinden op Etsy.

Ik beweeg mensen Roosmarijn Haring
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marien

leuke en mooie ontwikkelingen. Succes verder

Steven

Keep doing the good work

Kaat

Fantastisch mooi Roosmarijn – jij hebt zoveel manieren – en kunst is er een – om jouw boodschap te delen met iedereen. Dankbaar voor jouw woorden, ik voel de kracht en de bewustwording om stil te staan bij onze emoties.

Scroll naar top