Breng je team in kaart

Talent Dynamics Team Tour

Wellicht wil je aan de slag maar wel eerst resultaten zien. Dan hebben we voor jou de optie om een verkort traject te doen voor maximaal 5 personen: de Team Tour. Deze is perfect voor MT’s die niet even een hele dag beschikbaar hebben, maar wel succesvoller willen worden als MT. Boek je deze optie dan ontvang je de Talent Dynamics test voor je MT/teamleden en een 2 uur durende proefworkshop bij jullie op locatie. Je krijgt de hoogtepunten mee en concrete tips om beter samen te werken. Ook kijken we wat Talent Dynamics kan betekenen voor de rest van je team, afdeling of organisatie. 

Duur:

2 uur

Afgestudeerden tot nu toe:

25

Bedoeld voor:

MT’s

Organisaties tot nu toe:

5

R

Team tour bij jouw op locatie

R

Inclusief Talent Dynamics test voor max 5 teamleden

Talent Dynamics Team Versneller

Teamontwikkeling

De Talent Dynamics Team Versneller maakt gebruik van de profielen van je team, gecombineerd met de deskundige aanpak en coaching van onze Geodomein gidsen. Samen creëren we een routekaart naar vertrouwen, ‘flow’ en groei. Breng je team in kaart en boek deze Team Versneller vandaag zodat ook jullie teamontwikkeling een versnelling krijgt! Deze is al beschikbaar voor €4.500 bij een team van 10 personen.

De meeste bedrijven laten hun ware potentieel van hun mensen onbenut. Dit leidt niet alleen tot het verlies van passie en productiviteit, maar ook van miljoenen euro’s. Er bestaat een manier waarop je deze tendens kunt stoppen en zelfs kunt omdraaien, door iedere persoon in jouw team in te zetten op zijn of haar ware talenten. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw team of bedrijf is. Deze teamontwikkeling werkt.

 

Duur:

1 dag

Afgestudeerden tot nu toe:

70

Bedoeld voor:

Teams & MT’s

Organisaties tot nu toe:

5

R
Teamversnellerdag bij jouw op locatie
R

Inclusief Talent Dynamics test voor ieder teamlid

R
Uitgebreide rapportage per deelnemer

We had two enlightening hours with our MT and Roosmarijn in this Map your team tour session. It was brilliant stuff. We found it was very revealing. We are eager to learn more about each team members’ profile so we better understand what to expect and how to communicate with each other.

Joel Sutton

Chief Executive Officer, Cloud Spa

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

Partner van Talent Dynamics