Breng jezelf in kaart

 

 

Breng jezelf in kaart - Talent Dynamics test

 

Deze snelle en simpele test is erg krachtig. Je sterktes, productiviteit, waarden en gedrag worden geëvalueerd om te bepalen welke van de acht Talent Dynamics profielen bij jou past. Op basis hiervan kunnen we jouw mate van ‘flow’ vaststellen en je laten zien hoe je in flow kunt komen of blijven. Als je deze natuurlijke route volgt is dat niet alleen fijn voor jezelf, maar ben je ook van grote waarde voor anderen. Benieuwd welk profiel jij bent?

De Talent Dynamics profiel-test is gebaseerd op de Chinese I Ching. Geïnspireerd door deze oude tekst, ontwikkelde Jung zijn persoonlijkheidsmodel. Dit heeft er toe geleid dat het persoonlijkheidsprofiel vandaag de dag wordt gezien als waardevol hulpmiddel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

R

Ontvang je Talent Dynamics rapportage (32 blz)

R

Ontdek jouw leiderschapsstrategie

R

Lees wie beroemde voorbeelden zijn

R

Ontdek je sterktes en uitdagingen

R

Merk hoe je in je ‘flow’ komt

R

Leer hoe je waarde creëert met de kennis van je profiel

Breng jezelf in kaart - persoonlijke toelichting

 

Wanneer je dieper op de materie in wil gaan, kan je een persoonlijke coaching-sessie van 45 minuten boeken met Roosmarijn Haring. Zo krijg je nog meer inzichten over hoe je jouw profiel precies kunt gebruiken om meer waarde toe te voegen aan jouw persoonlijke route. Het helpt je meer resultaten te boeken en met minder stress meer inkomsten te genereren en bovendien meer werkplezier te beleven tijdens dit proces.

Als Talent Dynamics Flow Consultant helpt Roosmarijn je aan de hand van jouw persoonlijke profiel om je ware potentieel te ontgrendelen. Dit geeft je de kans om je vrij te maken van je frustraties, en om doorbraakstrategieën te implementeren. Roosmarijn heeft iedere maand maar beperkt de tijd. Dus boek tijdig je sessie!

R

Persoonlijke coachingsessie van 45 minuten met een gecertificeerde consultant

R

Inzicht in je persoonlijke profiel waarmee jij je eigen pad kunt ontdekken op weg naar vertrouwen en ‘flow‘

R

Veel waardevolle inzichten over jezelf én wat jij te bieden hebt aan je teamleden en je organisatie

R

Aandacht: een volledige sessie van 45 minuten helemaal gericht op jou en jouw ontwikkeling in relatie tot je team

R

En we laten je zien hoe je je medewerkersbetrokkenheid scores snel kunt verhogen

R

Plus inzicht wat dit voor jouw team kan betekenen als jullie deze kennis met elkaar delen en van elkaar weten

Wauw, wat een krachtige systeem is Talent Dynamics! Vanuit mijn HR achtergrond heb ik ervaring opgedaan met vele tests op het gebied van persoonlijkheid, competenties en drijfveren. Maar geen enkele test heeft de gelaagdheid van Talent Dynamics. De test brengt jou en je rol in je team op een verrassende, zeer verhelderende en eenvoudige manier in kaart. Vooral met de toelichting van de gids van Geodomein erbij voelt het als een puzzel die in een klap in elkaar valt. Maar Talent Dynamics gaat nog veel verder dat! Niet alleen inzicht, maar ook een structuur die je helpt bij het bereiken van je doelen. Gebruik makend van flow, vertrouwen en de dynamiek van de seizoenen begeleidt Geomein jou en je team in de ontdekkingsreis om super succesvol te worden! Bedankt, Roosmarijn en Geert-Bart!

Nathalie Zigterman

Creatieve HR Professional & Recruiter

Ik kom uit een wereld waar ik veel met verschillende testen heb gewerkt, testen die persoonlijkheid, gedrag en diverse andere zaken blootleggen. Ik heb echter nog niet eerder een test gedaan die in zo’n korte tijd zo nauwkeurig mijn ‘zijn’ bloot heeft gelegd. Ik vind dat elk team deze test zou moeten doen, ik ben overtuigd van het nut en de zin, wie volgt?

Tiny Nuiten

Manager Director, Realworld Systems

 

Breng jezelf in kaart - Mastermind

 

Ben je een succesvol teamleider of ondernemer laat jezelf dan stap-voor-stap gidsen en doe mee met onze Mastermind. De Mastermind bestaat uit een krachtige reis van een half jaar met gelijkgestemden om jezelf in kaart te brengen – ten behoeve van jezelf, je team en je organisatie. Even niet bezig zijn met het beste voorbeeld te zijn voor je team, maar in plaats daarvan de focus op jou en hoe jij je team naar de volgende fases kunt begeleiden. Je reis start en eindigt met een fysieke bijeenkomst met daartussen een maandelijks twee uur online coaching programma onder onze begeleiding. Deelname alleen op basis van een intake gesprek.

Eind 2017 ben ik gestart met een persoonlijk coachingstraject. Gelukkig met Roosmarijn als mijn coach. Een groot voordeel is dat mijn (toch best specialistisch) werk geen issue is; dat hoef ik haar niet uit te leggen. Daardoor kunnen we focussen op mijn passies, wat mijn drive is, wat mij beweegt. Ieder overleg verwonder ik me over de stappen die we nemen. Roosmarijn laat me op een voortreffelijke manier een andere route in mijn levenspad beleven. Dat is leuk, vernieuwend en brengt me in de juiste flow. Daar profiteer ik van maar zeker ook mijn naasten!

Peter Bekkers

Teammanager Geo Informatie, Gemeente Tilburg

© 2018 Geodomein

Volg ons

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

It Grien 6

9084 AM Goutum