Breng je toekomst in kaart

Beweging in kaart Versneller

Teambuilding

Teams zijn onderdeel van levende organisaties. Deze ontwikkelen zich voortdurend en maken deel uit van een steeds veranderende omgeving. Het voortbestaan en groei van teams en organisaties wordt mede bepaald door hun capaciteit om zich aan te passen aan hun omgeving in de bovenstroom èn in de onderstroom.

Een krachtige organisatie die gaat voor haar primaire taak en waar de onderlinge verbindingen groot zijn en posities helder zijn en iedereen weet wat er gedaan moet worden, functioneert beter. Deze teambuilder brengt jullie beweging in kaart met behulp van opstellingen.

De Beweging Versneller prikkelt jullie om te kijken welke beweging mogelijk is. Wat is jullie intentie? Is er vertrouwen? Waar stroomt het niet in je organisatie? Waar ligt er verborgen potentieel? Wat heeft je team nodig om de eerste stap te kunnen zetten in haar beweging? Deze is al beschikbaar vanaf €1.500 bij teams van 5 personen.

Duur:

1 dagdeel

Afgestudeerden tot nu toe:

8

Bedoeld voor:

Teams, MT’s Organisaties

Organisaties tot nu toe:

1

R

Werken aan een vitale organisatie

R

Teamdynamiek: ontdek wat je als team nodig hebt

R

Breng de onderstroom in kaart

Toekomst in kaart

Bij deze route bekijken we opmaat en stap-voor-stap wat jouw team of organisatie nodig heeft. We werken aan jaarprogramma’s, zowel generiek als op maat. Dit zijn combinaties van de eerder genoemde programma’s. Ook bieden we aanvullende programma’s rondom communicatie-, informatiebeleid-, implementatie- en inrichtingsplannen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij genieten ervan jullie te begeleiden op jullie succesroute.

Duur:

half jaar en jaar programma’s

Afgestudeerden tot nu toe:

70

Bedoeld voor:

Teams, MT’s Organisaties

Organisaties tot nu toe:

6