Breng jezelf in kaart

 

 

Breng jezelf in kaart - Talent Dynamics test

 

Deze snelle en simpele test is erg krachtig. Je sterktes, productiviteit, waarden en gedrag worden geëvalueerd om te bepalen welke van de acht Talent Dynamics profielen bij jou past. Op basis hiervan kunnen we jouw mate van ‘flow’ vaststellen en je laten zien hoe je in flow kunt komen of blijven. Als je deze natuurlijke route volgt is dat niet alleen fijn voor jezelf, maar ben je ook van grote waarde voor anderen. Benieuwd welk profiel jij bent?

De Talent Dynamics profiel-test is gebaseerd op de Chinese I Ching. Geïnspireerd door deze oude tekst, ontwikkelde Jung zijn persoonlijkheidsmodel. Dit heeft er toe geleid dat het persoonlijkheidsprofiel vandaag de dag wordt gezien als waardevol hulpmiddel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

R

Ontvang je Talent Dynamics rapportage (32 blz)

R

Ontdek jouw leiderschapsstrategie

R

Lees wie beroemde voorbeelden zijn

R

Ontdek je sterktes en uitdagingen

R

Merk hoe je in je ‘flow’ komt

R

Leer hoe je waarde creëert met de kennis van je profiel

Breng jezelf in kaart - persoonlijke toelichting

 

Wanneer je dieper op de materie in wil gaan, kan je een persoonlijke coaching-sessie van 45 minuten boeken met Roosmarijn Haring. Zo krijg je nog meer inzichten over hoe je jouw profiel precies kunt gebruiken om meer waarde toe te voegen aan jouw persoonlijke route. Het helpt je meer resultaten te boeken en met minder stress meer inkomsten te genereren en bovendien meer werkplezier te beleven tijdens dit proces.

Als Talent Dynamics Flow Consultant helpt Roosmarijn je aan de hand van jouw persoonlijke profiel om je ware potentieel te ontgrendelen. Dit geeft je de kans om je vrij te maken van je frustraties, en om doorbraakstrategieën te implementeren. Roosmarijn heeft iedere maand maar beperkt de tijd. Dus boek tijdig je sessie!

R

Persoonlijke coachingsessie van 45 minuten met een gecertificeerde consultant

R

Inzicht in je persoonlijke profiel waarmee jij je eigen pad kunt ontdekken op weg naar vertrouwen en ‘flow‘

R

Veel waardevolle inzichten over jezelf én wat jij te bieden hebt aan je teamleden en je organisatie

R

Aandacht: een volledige sessie van 45 minuten helemaal gericht op jou en jouw ontwikkeling in relatie tot je team

R

En we laten je zien hoe je je medewerkersbetrokkenheid scores snel kunt verhogen

R

Plus inzicht wat dit voor jouw team kan betekenen als jullie deze kennis met elkaar delen en van elkaar weten

Ik kom uit een wereld waar ik veel met verschillende testen heb gewerkt, testen die persoonlijkheid, gedrag en diverse andere zaken blootleggen. Ik heb echter nog niet eerder een test gedaan die in zo’n korte tijd zo nauwkeurig mijn ‘zijn’ bloot heeft gelegd. Ik vind dat elk team deze test zou moeten doen, ik ben overtuigd van het nut en de zin, wie volgt?

Tiny Nuiten

Manager Director, Realworld Systems

Ik heb mogen kennismaken met de Talent Dynamics Test. Een goede en adequate Test die zijn grootste meerwaarde krijgt als je de resultaten met Roosmarijn bespreekt. Ze weet de resultaten in het juiste perspectief te plaatsen waardoor het sterk gaat leven.  De Test is echt pas compleet na je gesprek met Roosmarijn.
Erno Bammens

Manager ICT Vernieuwing GEOS, Enexis B.V.

© 2017 Geodomein

Volg ons

+31 6 543 91 597

info@geodomein.nl

Huizumerlaan 4

8932 PB Leeuwarden

Partner van Talent Dynamics